بهترین هارد اکسترنال؛ خوشقیمتترین و پرسرعتترینهای بازار
بهترین هارد اکسترنال موجود در بازار کدام است؟ در این مطلب به پرفروشترین و بهترین هاردهای اکسترنال بازار ایران نگاهی انداختهایم و آنها را به شما معرفی کردهایم.
بازار هاردهای اکسترنال چه از نوع SSD و چه HDD پر از مدلها و برندهای گوناگونی است که شاید برخی از آنها به لحاظ قیمت و حتی مشخصات ظاهری با یکدیگر تفاوتی نداشته باشند، اما سرعت واقعی و بازدهی منطقی، مسئلهای است که باید در خرید بهترین هارد اکسترنال به آنها توجه داشت.
متاسفانه تقریبا همه برندهای ارائهدهنده هاردهای اکسترنال و اینترنال، از ارائه عدد و رقم واقعی سرعت نقل و انتقال دیتا در محصولات خود اجتناب میکنند و به اعداد تبلیغاتی و غیرقابل باور روی میآورد. پیش از این نکات خرید هارد اکسترنال را برای شما توضیح داده بودیم.
بهترین هارد اکسترنال
ما سعی کردهایم در این راهنمای خرید مشخصات واقعی و سرعت خوانش و نوشت واقعی این دست از محصولات را برای شما گردآوری کنیم تا بتوانید انتخابی دقیق و صادقانهتری داشته باشید. حالا نوبت معرفی بهترین هارد اکسترنال در بازار ایران است.
بهترین هارد اکسترنال وسترن دیجیتال My Book Desktop
- قیمت: از حدود ۲.۸ میلیون تومان
اگر به دنبال هارد اکسترنالی حجیم و پرسرعت برای میز کارتان هستید یا خیلی قصد جابهجایی آن را ندارید، وسترن دیجیتال مدلی مقرونبهصرفه و به شدت باکیفیت به نام My Book Desktop را به شما معرفی میکند.
بهترین هارد اکسترنال وسترن دیجیتال مدل My Book Desktop به نوعی یک هارد رومیزی حرفهای و نسبتا ارزان با حجم ۴ ترابایت (در مدل مد نظر ما) برای ذخیرهسازی اطلاعات شما است. این هارد همچنین به دلیل ماهیت رومیزی بودن، تا حد زیادی در برابر لرزش و شوک ناگهانی مقاوم است که باعث میشود امنیت اطلاعات شما تضمین شود.
این هارد اکسترنال دارای پورت USB 3.0 است که سرعتی معمول و نه ایدهآل را در اختیار کاربر قرار میدهد که البته به خاطر ماهیت ذخیرهسازی و نگهداشت محتوا در این مدل، میتوان از آن چشمپوشی کرد. در تستهای انجام شده، سرعت خوانش و نوشت در این هارد به چیزی حدود ۱۷۱ تا ۱۷۷ کیلوبیت بر ثانیه میرسد.
شاید یکی از بزرگترین نقطه ضعفهای این محصول، استفاده از آداپتور برق برای روشن شدن و استفاده از آن باشد. با این حال این هارد اکسترنال نسبت به حجم و قیمتی که دارد، جزو محصولات پرطرفدار و البته باکیفیت بازار محسوب میشود.
- ظرفیت: از ۴ تا ۱۸ ترابایت
- پورت: USB 3.0
- اندازه: ۶.۷ در ۵.۵ در ۱.۹ اینچ
- وزن: ۱ کیلوگرم
- سرعت: نوشت ۱۷۷.۳ مگابیت بر ثانیه | خوانش ۱۷۱.۳ مگابیت بر ثانیه
تصاویر و مشخصات کامل این مدل را ببینید
بهترین هارد اکسترنال ای دیتا HD710 Pro
- قیمت: از حدود ۲ میلیون تومان
با یکی از محبوبترین، پرفروشترین و البته مقاومترین و خوشقیمتترین هاردهای اکسترنال بازار روبهرو هستید. بهترین هارد اکسترنال ای دیتا HD710Pro در واقع نسخه جدید و ارتقا یافته مدل پرفروش HD710 است که تمرکز ویژهای روی امکانات محافظتی و امنیتی دارد.
هارد اکسترنال HD710 Pro ایدیتا به نوعی طراحی شده که حتی پا را فراتر از گواهی IPX8 میگذارد و میتواند به مدت یک ساعت در عمق ۲ متری آب هم دوام بیاورد.
در واقع این هارد اکسترنال در مقابل نفوذ گرد و غبار و آب و همچنین ضربه مقاومت نشان دهد. این هارد دارای سه لایه محافظتی بسیار مقاوم است که در برابر سقوط از ارتقا ۱.۵ متری هم میتواند ایستادگی کند. این قضیه به لطف وجود استاندارد نظامی MIL-STD-810G 516.6 امکانپذیر شده است.
ایدیتا در این هارد اکسترنال یک سنسور حساس به ضربه و لرزش تعبیه کرده تا در صورتی که ضربه یا لرزشی محسوس به محصول وارد شد، فعالیت درایو را متوقف کند. این امر سبب میشود تا از آسیبهای بعدی جلوگیری شود.
بهترین هارد اکسترنال ایدیتا HD710 Pro از درگاه اتصال USB 3.2 نسل یک استفاده میکند که نسبتا سرعت انتقال دیتا خوبی را ارائه میدهد و از آن میتوان برای نقل و انتقال فایلهای حجیم به خوبی استفاده کرد.
- ظرفیت: از ۱ تا ۵ ترابایت
- پورت: USB 3.2 Gen 1
- اندازه: ۵.۲ در ۳.۸ در ۰.۸ اینچ
- وزن: ۲۷۰ گرم
- سرعت: نوشت ۱۲۰ مگابیت بر ثانیه | خوانش ۱۲۳ مگابیت بر ثانیه
- مقاومت: گواهی IPX8 مقاومت در برابر گرد و غبار و آب تا عمق ۱.۵ متر و حداکثر ۶۰ دقیقه - استاندارد نظامی MIL-STD-810G 516.6 مقاومت در برابر سقوط از ارتفاع ۱.۵ متر
تصاویر و مشخصات کامل این مدل را ببینید
هارد اکسترنال وسترن دیجیتال My Passport
- قیمت: از حدود ۱.۵ میلیون تومان
بهترین هارد اکسترنال وسترن دیجیتال مدل My Passport بیشتر به خاطر وزن ۱۲۰ گرمی و اندازه کوچکی که دارد، برای حمل و نقل بسیار مناسب است و به راحتی به هر دستگاهی متصل میشود.
از آنجایی که با یک هارد ظریف و سبک روبهرو هستیم، نباید انتظار مقاومت در برابر ضربان و لرزشهای شدید یا در مقابل آب و گرد و غبار داشته باشیم و توجه داشته باشید که این هارد هیچگونه گواهی IP خاصی در اختیار ندارد.
سرعت نوشت و خوانش بهترین هارد اکسترنال وسترن دیجیتال My Passport که از رابط USB 3.1 نسل اول استفاده میکند، طبق آزمایشات انجام شده به ۱۳۰ مگابیت بر ثانیه میرسد که در سطح معمولی و نه ایدهآلی قرار دارد. با این حال این درایو در بخش امنیتی قابلیت رمزگذاری ۲۵۶ بیتی AES را در اختیار دارد که میتواند از اطلاعات شما به خوبی محافظت کند.
- ظرفیت: از ۱ تا ۵ ترابایت
- پورت: USB 3.2 Gen 1
- اندازه: ۵.۲ در ۳.۸ در ۰.۸ اینچ
- وزن: ۲۷۰ گرم
- سرعت: نوشت ۱۳۰ مگابیت بر ثانیه | خوانش ۱۳۰ مگابیت بر ثانیه
تصاویر و مشخصات کامل این مدل را ببینید
هارد اکسترنال ای دیتا HD770G
- قیمت: از حدود ۲ میلیون تومان
یکی دیگر از هاردهای اکسترنال محبوب بازار که متعلق به کمپانی ایدیتا است، HD770G نام دارد. محصولی به شدت مقاوم و با قابلیت حمل و نقل آسان که میتوان از آن برای ذخیرهسازی هر نوع اطلاعاتی استفاده کرد.
هارد اکسترنال ایدیتا HD770G دارای بدنهای با سه لایه مقاوم است و با توجه به گواهی IP68 و استاندارد نظامی MIL-STD-810G 516.6، در برابر آب، گرد و غبار، لرزش، شوک و سقوط ناگهانی مقاومت خوبی نشان میدهد. این مدل از بهترین هارد اکسترنال ارزان به راحتی میتواند تا ۶۰ دقیقه در عمق ۲ متری آب و سقوط از ارتقا یک و نیم متری دوام بیاورد.
درایو اکسترنال ایدیتا HD770G از رابط پرسرعت USB 3.2 نسل اول پشتیبانی میکند که سرعت نوشت و خوانش آن به حدود ۱۲۰ مگابایت بر ثانیه میرسد که سرعتی معمول و استاندارد برای این دسته از هاردهای اکسترنال محسوب میشود.
ایدیتا در ساخت این هارد اکسترنال سعی کرده تا به طراحی اهمیت بیشتری دهد و در کنار مقاومت، آن را به واسطه دو نورپردازی RGB، زیباتر کند.
- ظرفیت: از ۱ تا ۲ ترابایت
- پورت: USB 3.2 Gen 1
- اندازه: ۵.۴ در ۳.۸ در ۱ اینچ
- وزن: ۲۷۰ گرم
- سرعت: نوشت ۱۲۰ مگابیت بر ثانیه | خوانش ۱۲۰ مگابیت بر ثانیه
- مقاومت: گواهی IP68 مقاومت در برابر گرد و غبار و آب تا عمق ۱.۵ متر و حداکثر ۶۰ دقیقه - استاندارد نظامی MIL-STD-810G 516.6 مقاومت در برابر سقوط از ارتفاع ۱.۵ متر
تصاویر و مشخصات کامل این مدل را ببینید
هارد اکسترنال سیلیکون پاور Armor A66
- قیمت: از حدود ۱.۷ میلیون تومان
یکی دیگر از درایوهای اکسترنال باکیفیت بازار که از قیمت بسیار خوبی هم برخوردار است، سیلیکون پاور Armor A66 نام دارد. در مقام مقایسه میتوان این هارد اکسترنال را با ایدیتا HD710 و HD770 مقایسه کرد.
سیلیکون پاور بدنهای بسیار محکم و چند لایه را برای این هارد اکسترنال نسبتا بزرگ و مقاوم در نظر گرفته که از آن در برابر لرزش، باران و گرد و غبار محافظت میکند. لازم به ذکر است که این درایو اکسترنال دارای گواهی IPX4 است.
نوع رابط بهترین هارد اکسترنال Armor A66 سیلیکون پاور USB 3.2 نسل اول است و سرعت نوشت و خوانش دیتا در این هارد اکسترنال به حدود ۱۱۵ مگابیت برثانیه میرسد که در سطحی مناسب به نسبت سایر درایوهای همرده قرار دارد.
- ظرفیت: از ۱ تا ۵ ترابایت
- پورت: USB 3.2 Gen 1
- اندازه: ۱۳۹.۲ در ۹۶ در ۱۶.۲ میلیمتر
- وزن: ۲۰۹ گرم
- سرعت: نوشت ۱۱۲ مگابیت بر ثانیه | خوانش ۱۱۷ مگابیت بر ثانیه
- مقاومت: گواهی IPX4 مقاومت در برابر گرد و غبار و باران
[related]3745[/related]
هارد اکسترنال توشیبا مدل Canvio Ready
بهترین هارد اکسترنال در این فهرست توشیبا مدل Canvio Ready است. همانطور که میدانید این برند با کیفیت ژاپنی از بزرگترین تولیدکنندههای حافظه در دنیاست و بسیاری از تراشههای بکار رفته در هارد برندهای دیگر را تامین میکند.
مزیت اصلی هارد اکسترنال توشیبا مدل Canvio Ready سرعت بالا، قیمت مناسب و طراحی جذاب است. این هارد از درگاه USB 3.2 با سرعت حداکثر ۵ گیگابیت بر ثانیه برخوردار است و دادهها را با سرعت بسیار بالایی منتقل میکند.
توشیبا این مدل را به سنسور Anti-Shock مجهز کرده و با وارد شدن شوک یا ضربه به هارد، بلافاصله برق آن قطع شود و در نتیجه خرابی هارد و آسیب به اطلاعات را به حداقل ممکن میرساند. دیگر مزیتی که باعث قرار گرفتن آن در فهرست بهترین هارد اکسترنال شده طراحی جذاب و بدنه بسیار باریک و سبک است.
- ظرفیت: از ۱ تا ۴ ترابایت
- پورت: USB 3.2 Gen 1
- اندازه: ۱۱۹ در ۸۰ در ۱۵ میلیمتر
- وزن: ۱۴۹گرم
- سرعت: نوشت ۱۱۲ مگابیت بر ثانیه | خوانش ۱۱۷ مگابیت بر ثانیه
- مقاومت: سنسور ضد شوک،
تصاویر و مشخصات کامل این مدل را ببینید
هارد اکسترنال سیگیت Expansion
- قیمت: از حدود ۱.۵ میلیون تومان
سیگیت یکی از بهترین و مطرحترین برندهای تولیدکننده درایوهای ذخیرهسازی در دنیا است که محصولات متنوعی را در سبد خود دارد. یکی از این درایوها که جزو پرفروشترین و محبوبترینهای دنیا هم هست، Expansion نام دارد.
بهترین هارد اکسترنال ارزان سیگیت در واقع یک درایو ساده و بیآلایش پلاستیکی است که قرار نیست گارد و محافظ ضخیم و عظیمی دورتادور خود داشته باشد. به اندازه کافی هم کوچک و سبک است که بتوان به راحتی آن را در هر جایی حمل و مورد استفاده قرار داد.
سرعت خوانش و نوشت اطلاعات در این هارد اکسترنال به حدود ۱۳۰ و ۱۲۰ مگابیت برثانیه میرسد که به مانند سایر همردههای استاندارد خود، قابل قبول است. برای رسیدن به این سرعت باید از رابط USB 3.0 استفاده کنید چرا که در صورت استفاده از USB 2.0، درایو با سرعتی بیش از ۳۰ مگابیت برثانیه کار نخواهد کرد.
- ظرفیت: از ۵۰۰ گیگابایت تا ۲ ترابایت
- پورت: USB 3.0
- اندازه: ۴.۸ در ۳.۲ در ۰.۶ اینچ
- وزن: ۱۶۷ گرم
- سرعت: نوشت ۱۲۰ مگابیت بر ثانیه | خوانش ۱۳۰ مگابیت بر ثانیه
تصاویر و مشخصات کامل این مدل را ببینید
اساسدی اکسترنال سامسونگ T7
- قیمت: از حدود ۱.۷ میلیون تومان
اگر به دنبال یک بهترین SSD اکسترنال پرسرعت و باکیفیت هستید، ما به شما مدل T7 سامسونگ را معرفی میکنیم. یک درایو اساسدی جمعوجور و با قیمتی مناسب نسبت به کیفیتاش که میتواند برای نقل و انتقال سریع فایلهای حجیم بسیار مفید باشد.
سرعت بسیار بالای درایوهای SSD و همچنین مزیت مقاومتی آنها نسبت به هاردهای HDD باعث میشود تا قیمت این دست از درایوها بالاتر باشد، اما قطعا سرعت ارائه داده در این حافظهها شما را شگفتزده میکند. درایو اساسدی اکسترنال سامسونگ T7 میتواند تا بیش از ۹ برابر سرعت یک HDD اکسترنال معمول، بازدهی داشته باشد. سرعت نوشت و خوانش T7 سامسونگ به ۱۰۰۰ مگابیت برثانیه میرسد.
سامسونگ برای اینکه بتواند اساسدی اکسترنال T7 را در عملکردهای طولانی خنک نگه دارد، از فناوریهای دفع گرما داینامیک گارد ترمال و Epcm بهره برده است تا خیال شما از بابت کار مداوم با این درایو راحت باشد. همچنین رابط این درایو از نوع USB-C است و به منظور اتصال راحت به هر دستگاهی، دو کابل USB-C به USB-C و USB-C به USB-A به همراه T7 سامسونگ عرضه شده است.
- ظرفیت: از ۵۰۰ گیگابایت تا ۲ ترابایت
- پورت: USB-C 3.2
- اندازه: ۸۵ در ۵۷ در ۸ میلیمتر
- وزن: ۵۶ گرم
- سرعت: نوشت ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه | خوانش ۱۰۵۰ مگابیت بر ثانیه
تصاویر و مشخصات کامل این مدل را ببینید
اساسدی اکسترنال سندیسک Extreme Pro
- قیمت: از حدود ۲.۵ میلیون تومان
شاید بتوان گفت که سندیسک Extreme Pro بهترین هارد اکسترنال SSD حال حاضر بازار به نسبت قیمت، سرعت و کارایی بالا است.
این حافظه اساسدی آنقدر کوچک است که به راحتی در داخل جیب جای میشود یا به خاطر وجود سوراخی در گوشه دستگاه، حتی روی جاسوییچی هم انداخته میشود. وزن کم و ابعاد کوچک سندیسک اکستریم پرو باعث میشود که از آن بتوان به راحتی برای اتصال به لپتاپ، دوربین و گوشی استفاده کرد.
سرعت انتقال داده و خوانش اساسدی اکسترنال سندیسک Extreme Pro به حدود ۲۰۰۰ مگابیت برثانیه میرسد که در بین حافظههای خارجی اساسدی رقم خوبی است. در مقام مقایسه باید بگوییم که این رقم چیزی نزدیک به ۲۰ برابر سرعت HDDهای اکسترنال معمول بازار است.
این اساسدی سندیسک از رابط USB 3.2 نسل دوم استفاده میکند که همین رابط و فناوری استاندارد دستگاه باعث شده تا بتواند سرعت بالایی را در اختیار کاربر قرار دهد.
- ظرفیت: از ۵۰۰ گیگابایت تا ۴ ترابایت
- پورت: USB-C 3.2 نسل دو
- اندازه: ۴.۳ در ۲.۳ در ۰.۴ اینچ
- وزن: ۸۵ گرم
- سرعت: نوشت ۲۰۰۰ مگابیت بر ثانیه | خوانش ۲۰۰۰ مگابیت بر ثانیه
تصاویر و مشخصات کامل این مدل را ببینید
بهترین مارک هارد اکسترنال
در بازار ایران انواع و اقسام مختلفی از این محصولات عرضه میشود. بررسیها بین نظرات کاربران و کیفیت کارایی برندها نشان میدهد بهترین مارک هارد اکسترنال در ایران شامل سیگیت (Seagate)، وسترن دیجیتال (Western Digital)، ای دیتا (ADATA)، سیلیکون پاور (Silicon Power) و توشیبا (Toshiba) است.
سخن آخر: چه موقع سراغ خرید SSD اکسترنال برویم؟
خرید یک حافظه اساسدی بادوام، پرسرعت و کاربردی مستلزم بودجه بالایی نسبت به هارد اکسترنال HDD است. همین مسئله سبب میشود تا بسیاری بیخیال خرید اساسدیها شده و به سراغ هاردهای ارزانتر بروند. اما اساسدیهای اکسترنال چه موقع کاربردی هستند؟ سرعت انتقال و خوانش داده در اساسدیهای اکسترنال حدود ۱۰ تا ۲۰ برابر هاردهای اکسترنال معمول است و همین مسئله آنها را جذاب و البته گران میکند. اگر شما یک عکاس حرفهای یا فیلمبرداری هستید که نیاز به سرعت بالای انتقال داده دارید، احتمالا بیشتر از فضای ذخیرهسازی با سرعت پایین، نیاز به سرعتی در حد SSDها دارید. در واقع اساسدیها چه اینترنال و چه اکسترنال، باعث میشوند تا سرعت کار شما در بحث انتقال داده، بسته به بودجهای که هزینه میکنید ده تا بیست برابر از حالتی که با HDDهای اکسترنال کار میکنید بیشتر شود. انتقال دیتای بازیهای سنگین یا حتی خوانش آنها از روی اساسدی، یکی از جذابترین چیزهایی است که گیمرها میتوانند در قبال بازیهای کنسولی و پیسی تجربه کنند.