کاژه؛ طراحی و اجرا پارتیشن، سقف و اتاق شیشه‌ای

کاژه؛ طراحی و اجرا پارتیشن، سقف و اتاق شیشه‌ای
راهنمای مطالعه

    دوره استفاده از مصالح گچی، آجری و چوبی در ساخت سازه‌ها نه اینکه به سر آمده باشد اما حالا استفاده از شیشه هم به‌عنوان یک متریال زیبا و درعین‌حال مستحکم، طرفداران پروپاقرصی پیدا کرده است. اگر مترصد ایجاد یک تحول بصری اساسی در محیط پیرامونتان هستید می‌توانید اجرای سازه‌های شیشه‌ای را به‌عنوان یک راهکار عالی و جذاب مدنظر قرار دهید.

    علی‌رغم اینکه در حوزه معماری و دکوراتیو تقریباً هر چیزی را می‌توان از شیشه ساخت اما اتاق شیشه‌ای، پارتیشن شیشه‌ای و سقف شیشه‌ای سازه‌های رایج‌تر و محبوب‌تری به شمار می‌روند. خواندن این گفتار تا انتها می‌تواند ایده‌های درخشانی را برای اجرای سازه‌های شیشه‌ای دستگیرتان کند.

    کاربرد شیشه در دکوراسیون داخلی و خارجی

    متریال شیشه کاربرد بسیار گسترده‌ای در دکوراسیون داخلی و خارجی دارد که دیوار شیشه‌ای، ساده‌ترین مثال آن است. بااین‌حال، بیشترین کاربرد شیشه در دکوراسیون را می‌توانیم در ساخت اتاق، پارتیشن و سقف مشاهده کنیم. بنابراین در ادامه به چند نمونه از موارد کاربرد این سازه‌ها در دکوراسیون می‌پردازیم.

    اتاق شیشه‌ای

    ساخت اتاق شیشه ای مخصوصاً در محیط‌های اداری، تدریجاً به یک نُرم تبدیل می‌شود. به‌موازات تحولات صورت گرفته در مباحث مدیریتی و مفهوم فرهنگ سازمانی، استفاده از دیوارهای گچی یا بتونی مخصوصاً برای اتاق مدیران سازمانی، دیگر مانند قبل طرفدار ندارد. به همین دلیل شرکت‌ها رفته‌رفته به سمت استقرار کارکنانشان در اتاق‌های شیشه‌ای سوق پیدا کرده‌اند. اتاق‌هایی که در عین فراهم کردن فضای اختصاصی و حریم خصوصی، امکان برقراری ارتباط دیداری را بین اعضای مجموعه با یکدیگر مقدور می‌سازند.

    اتاق شیشه‌ای را علاوه بر محیط کار، در خانه نیز می‌توانید اجرا کنید. پنت هاوس، باغ و اساساً هر مکان سرباز دیگری که داشتن یک محوطه دنج و اختصاصی در آن از نگاهتان ایده‌آل به نظر می‌رسد، گزینه‌های خوبی برای ساخت اتاق شیشه‌ای هستند. ساخت این اتاق‌ها اخیراً در حمام‌های خانگی نیز متداول شده که نمای متمایز و چشم‌نوازی به محیط می‌دهد. ضمناً سقف اتاق‌های شیشه‌ای می‌تواند از جنس شیشه یا از مصالح دیگر باشد که این امر به انتخاب شما و بعضاً شرایط فنی اجرای پروژه بستگی دارد.

    پارتیشن شیشه‌ای

    آزادی عمل در چیدمان فضا با استفاده از حائل‌های متحرک و قابل‌حمل، مهم‌ترین دلیل استقبال بازار از پارتیشن شیشه ای است. پارتیشن‌ها اگرچه بیشتر در محیط‌های اداری کاربرد دارند اما در محیط منزل نیز می‌توانید موارد زیادی برای استفاده از این دیواره‌های شفاف پیدا کنید.

    به‌طور کلی اساسی‌ترین کارکرد پارتیشن شیشه‌ای، تفکیک فضا و فراهم کردن زمینه‌ای برای استفاده بهینه از آن است. به‌عنوان مثال اگر تصمیم دارید فضای آشپزخانه یا سالن غذاخوری منزل را از دیگر مناطقِ آن مثل سالن پذیرایی جدا نمایید، به جای دیوارکشی بین آن‌ها می‌توانید از پارتیشن یک یا چندتکه استفاده کنید. پارتیشن شیشه‌ای بعضاً جایگزین مناسبی برای اتاق شیشه‌ای است زیرا می‌توانید از طریق ادغام چند پارتیشن، فضای شیشه‌ای محصوری مثل یک اتاق بسازید.

    توجه داشته باشید که اتاق‌ها یا پارتیشن‌های شیشه‌ای که در ادارات و محیط‌های سازمانی نصب و اجرا می‌شوند، اغلب از نوع آکوستیک هستند و با جلوگیری از نفوذ سروصدا به درون محوطه، محیطی آرام و به دور از آلودگی صوتی را پدید می‌آورند.

    سقف شیشه‌ای

    سقف شیشه‌ای یکی دیگر از سازه‌های پرتقاضاست که نصب آن مخصوصاً در منازل و فضاهایی مثل گلخانه‌ها به شکل قابل‌توجهی افزایش یافته است. شیشه مورد استفاده در این نوع سقف‌ها، قالب‌های هندسی مختلفی دارد و نوع شیشه نیز می‌تواند ساده یا مُزیّن به رنگ و نقش‌های خاص باشد. نصب سقف شیشه ای در محوطه داخلی خانه، نمای آن را به معنای واقعی کلمه زیرورو می‌کند و نور طبیعی را در فضا جاری و سازی می‌سازد.

    سقف شیشه‌ای مقاوم در دو حالت ثابت و متحرک اجرا می‌شود. سقف‌های متحرک همان‌طور که از اسمشان پیداست دارای قابلیت باز و بسته شدن هستند که این کار با استفاده از ریموت یا اهرم‌های مکانیکی انجام می‌پذیرد. این نوع سقف‌ها معمولاً در محوطه‌های باز نصب می‌شوند تا فضای احتمالاً محصوری که در زیر آن‌ها قرار دارد، برای استفاده در فصول مختلف سال مناسب باشد. اینکه بتوانید با فشار دادن یک دکمه، به جای سقف، آسمان را بالای سرتان ببینید و هجوم اکسیژن، فضا را سرشار از بوی تازگی کند، واقعاً هیجان‌انگیز است. البته اگر فضای زیر سقف شیشه‌ای محصور نباشد، آنگاه نیازی به اجرای سقف متحرک نیست؛ در این صورت یک سقف ثابت هم می‌تواند سرپناه مطمئن و درعین‌حال زیبایی برای دکوراسیون خارجی منزل ایجاد کند.

    مزایای استفاده از سازه‌های شیشه‌ای

    اجرای اتاق، پارتیشن یا سقف شیشه‌ای مزایای منحصربه‌فردی را به همراه دارد که برخی از مهم‌ترین این مزایا عبارت‌اند از:

    • خلق دکوراسیون ظریف و زیبا برای فضای داخلی و خارجی ساختمان
    • استفاده از نور طبیعی در محیط
    • تأمین دید و اِشراف بیشتر بر فضای پیرامون
    • انعطاف‌پذیری در پیاده‌سازی ایده‌های متنوع
    • سرعت و سهولت اجرا
    • کاهش هزینه تمام‌شده در مقایسه با ساخت سازه‌های دیگر

    کاژه؛ انتخابی ایده‌آل برای طراحی و اجرای انواع سازه‌های شیشه‌ای

    ایده پردازی درباره طراحی و نصب سقف، اتاق یا پارتیشن شیشه‌ای یک تصمیم حساس است که اجرای آن به صرف زمان و هزینه نیاز دارد. علاوه بر این، چنانچه نتیجه کار با آنچه از ابتدا در ذهنتان بوده مغایرت داشته باشد، احتمالاً خیلی زود از تصمیمی که گرفته‌اید پشیمان می‌شوید. اما اگر اجرای پروژه را به یک گروه ماهر و متخصص واگذار کنید، نتیجه کار شما را به وجد می‌آورد و تحسین همگان را بابت حُسن سلیقه‌ای که به خرج داده‌اید، برمی‌انگیزد. برای مشاوره و همین‌طور طراحی و اجرای سازه‌های شیشه‌ای به دنبال یک گروه حرفه‌ای و مطمئن هستید؟ پیشنهاد ما، استفاده از خدمات شرکت کاژه است. کاژه علاوه بر ارائه خدمات رایگان در این زمینه، فرایند طراحی و اجرای انواع سازه شیشه‌ای را با مناسب‌ترین هزینه و در حداقل زمان به انجام می‌رساند. مجموعه کاژه، متخصص تجلی ایده‌های شیشه‌ای و جلب رضایت حداکثری شماست. اطلاعات تماس شرکت کاژه : ۰۹۱۲۱۵۰۹۵۱۶ – ۸۸۴۹۲۳۱۴ – www.kajeh.com

    تهیه شده در: درجه
    {{totalCount}} دیدگاه‌
    {{name.error}}
    {{email.error}}
    {{commentViewData.commentLength - commentMessage.value.length}} کاراکتر باقی مانده
    {{commentMessage.error}}

    ممکن است به این مطالب نیز علاقمند باشید