بهترین سایتها برای آموزش رایگان زبان انگلیسی
دانستن زبان انگلیسی واجب است؛ چه خوشمان بیاید و چه نه، این زبان برای یادگیری و برقراری ارتباطات در دنیا استفاده میشود. با دانستن آن، امکانات و تواناییهای زیادی وارد زندگیمان میشوند. برای همین در این مقاله، شما را با بهترین سایتهای آموزش زبان انگلیسی رایگان آشنا خواهیم کرد.
۱۰ سایت برتر برای آموزش زبان انگلیسی رایگان
یادگیری زبان انگلیسی کار سادهای است؛ البته بهشرطی که به منابعی مناسب دسترسی داشته باشیم. اینروزها، سایتهای مختلفی در حال ارائه آموزش هستند که بابت خدماتشان هیچ پولی دریافت نمیکنند. این میتواند راه مناسبی برای شروع یادگیری ساده و کمهزینه باشد. پیش از این ۱۰ مورد از بهترین پکیج زبان انگلیسی را به شما معرفی کردیم و اینبار نوبت به بهترین سایتهای آموزش زبان رسیده است.
سایت درجه از میان سایتهای آموزش زبان انگلیسی رایگان ۱۰ مورد از بهترینها را برایتان انتخاب کرده. معیارمان برای انتخاب این سایتها هم به شرح زیر بوده است:
- امکانات سایت
- تعداد و تنوع دورهها
- دستهبندیها و شیوه ارائه
- جذابیت طراحی و ارائه خدمات
- نظرات کاربران
۱. ۲۴ تاک
سایت ۲۴ تاک (24talk.ir) به کاربران خدماتی رایگان برای یادگیری زبان انگلیسی ارائه میکند. البته همانطور که حدس میزنید، تمام خدمات این سایت رایگان نیست. برای نمونه، در کنار محتوای آموزشی رایگان، دورهها و کلاسهایی هم دارد که برای حضور در آنها نیاز به پرداخت هزینه است.
ولی بخشهای متنوعی از جمله موارد زیر در سایت ۲۴ تاک بهشکل رایگان در دسترس هستند:
- اصطلاحات زبان انگلیسی؛
- یادگیری لغات انگلیسی؛
- آموزش گرامر زبان انگلیسی؛
- ویدئوهای آموزشی؛
- زبان انگلیسی برای کودکان؛
- اشتباهات رایج زبان.
با مراجعه به هریک از این بخشها، به مقالات و محتواهایی رایگان دسترسی پیدا خواهید کرد که اگر قرار به یادگیری داشته باشید، حتما به دردتان خواهند خورد.
سایت ۲۴ تاک بخشی را هم به عرضه پادکست و داستان اختصاص داده. اگر میخواهید که زبان انگلیسی را روان و عالی یاد بگیرید، استفاده از این فایلهای آموزشی برایتان بسیار مفید خواهد بود. زمانی که به این سایت مراجعه میکنید هم اینترنت نیمبها مصرف میشود.
بررسی معیارها
امکانات این سایت مطلوب است و خدمات خوبی بهطور رایگان در اختیار زبانآموزان قرار میدهد اما شاید برای یادگیری کامل زبان کافی نباشد. در واقع، ۲۴تاک مکانی برای آشنایی بیشتر با روند یادگیری و تمرینکردن است.
شاید اگر قرار باشد که از ابتدابهساکن، کسی زبان را یاد بگیرد، برای او کافی نباشد. دستهبندیها و شیوه ارائه محتوای آموزشی هم خوب و مرتب است اما از نظر خلاقیت و جذابیت طراحی تا گرفتن نمره عالی راه زیادی در پیش دارد.
۲. چربزبان
چربزبان (charbzaban.com) هم برای آموزش زبان انگلیسی رایگان در دسترس است. نام عجیبی دارد، نه؟ چربزبان هم در کنار ایجاد بستری برای ارائه خدمات آنلاین رایگان، دورههایی پولی عرضه میکند. اما بخش رایگان آن متنوع است و امکانات خوبی دارد.
از جمله دستهبندیهای محتواهای آموزشی در این سایت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- روش یادگیری سریعتر زبان؛
- آموزش زبان با ۱۰۰درس؛
- واژگان، جملات، اصطلاحات؛
- کتاب، داستان، رمان؛
- مکالمه، تلفظ، شنیداری؛
- گرامر، قواعد، دستورزبان؛
- فیلم، کارتون، موسیقی؛
- اپلیکیشن، نرمافزارها؛
- آشنایی با آزمونهای بینالمللی.
این بخشها شامل آموزش زبان انگلیسی رایگان هستند و اگر با دقت بر اساس این موارد برنامهای برای یادگیری طرح کنید، نتایج مفیدی خواهید گرفت.
در سایت چربزبان علاوهبر یادگیری زبان انگلیسی، بخشهایی به آموزش زبانهای دیگری مانند آلمانی، عربی و فرانسه هم اختصاص داده شده است.
بررسی معیارها
امکانات سایت چربزبان مطلوب است و محتواهای متنوعی در اختیار کاربران قرار میدهد. این محتواها دستهبندی خوب و جذابی دارند و اگر به آنها اعتماد و آنها را پیگیری کنید، در یادگیری کمکتان میکنند. البته ابتکار خاصی در عرضه مواد و محتوای آموزشی سایت چربزبان وجود ندارد.
اگر به نمونههای خارجی مراجعه کنید، تنوع آموزش بسیار بالاتر است اما چربزبان هم گزینه قابلقبولی است و بهرغم اینکه چندان مبتکرانه و خاص طراحی نشده اما منظم است و میتوان روی آن حساب کرد.
۳. لینگوهات
لینگوهات (lingohut.com) هم گزینه دیگری برای آموزش زبان انگلیسی رایگان است. تمام خدمات این سایت غیرپولی عرضه میشود و با مراجعه به آن میتوانید از ۱۲۵ درس انگلیسی استفاده کنید. دستهبندیهای این سایت در قالب درسبهدرس است. یعنی ۱۲۵ درس در حوزههای مختلفی از جمله موارد زیر عرضه و ارائه میشوند:
- مکالمه در محیطهای و مکانهای مختلف مانند رستوران، مدرسه و... ؛
- درسهایی درباره قواعد زبان انگلیسی مختلف؛
- و... .
با کیلک روی هر درس به محتوایی دسترسی پیدا میکنید که همراه با ویدئو و با نظمی قابلقبول به یادگیریتان کمک میکند. طبقهبندیها هم خوب و مطلوباند.
بررسی معیارها
امکانات این سایت هم در مقایسه با سایتهای آموزش زبان انگلیسی رایگان بینالمللی نواقص و محدودیتهایی دارد اما طبقهبندی مطالب خوب است و میتوان از آن برای آموختن استفاده کرد. طراحی خاصی برای ارائه محتوای آموزشی وجود ندارد که بگوییم، این سایت مبتکرانه و خلاقانه طراحی شده است اما با دلدادن به یادگیری، امکان آموختن وجود دارد.
۴. فراگیری
فراگیری (faragiri.com) هم یکی دیگر از بسترهای آموزشی است که در کنار آموزش زبان انگلیسی رایگان دارای محتواهای آموزشی دیگری در خصوص طراحی و کسبوکار هم هست. فراگیری نگاه متفاوتتری نسبت به سایتهای قبلی دارد و دستهبندیهای آموزشی آن خاصتر هستند.
دستهبندیهای سایت فراگیری برای آموزش مطابق زیر هستند:
- آموزش لغات ضروری زبان انگلیسی؛
- آموزش انگلیسی با فیلم و سریال؛
- آموزش زبان با سریال فرندز؛
- آموزش مکالمه سریع؛
- آموزش زبان با انیمیشن؛
- آموزش تافل؛
- و... .
در هریک از این بخشها، فایلهای چند رسانهای برای آموزش در نظر گرفته شده که به کمک تصویر، صوت و ویدئو به زبانآموزان برای یادگیری کمک میکنند.
بررسی معیارها
امکانات این سایت مطلوب و متنوع ارزیابی میشود. دستهبندیهای تازه و خلاقانهای هم برای آموزش زبان انگلیسی رایگان در نظر گرفته است. البته همیشه جای بهترشدن وجود دارد اما میتوان گفت که فراگیری سایت سادهای است که در طبقهبندی مطلوبی، امکان یادگیری نسبی زبان را فراهم میکند.
[related]37704[/related]
۵. سلام زبان
سلام زبان (salamzaban.com) خدمات رایگان و پولی را در سایتش ارائه میکند. این سایت با تعیین سطح رایگان زبان انگلیسی راه و مسیری در مقابلتان قرار بدهد که به کمک آن بتوانید وارد دنیای حرفهای زبانآموزی شوید. از دستهبندیهای محتواهای آموزشی سلامزبان میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- اپلیکیشن آموزش آنلاین
- فیلم های آموزش
- دوره فشرده آموزش زبان انگلیسی
- آموزش زبان پایههای مختلف تحصیلی
- اتاق آموزش؛
- اتاق مکالمه؛
- و... .
در اپلیکیشن آموزش زبان رایگان این سایت قابلیتهای متنوعی در اختارتان قرار دارد. اتاقهای سایت هم دارای بخشهای متنوعی هستند که امکان یادگیری مهارتهای مختلف زبان را برایتان فراهم میکنند. در کنار این موارد انواع فایلهای آموزشی هم در سایت سلام زبان ارائه شده است.
بررسی معیارها
امکانات و دستهبندیهای این سایت برای کسی که هیچچیز از زبان نمیداند، نسبتا مطلوب است. اما یادتان باشد که تقریبا تمام سایتهایی که تا اینجا معرفی کردیم، از نقطهنظر آموزش خلاقانه جای رشد بسیار بسیار زیادی دارند.
۶. همیار زبان
همیار زبان (hamyarzaban.com) هم برای آموزش زبان انگلیسی رایگان طراحی شده اما اطلاعاتی کاملی درباره مهاجرت هم در این سایت موجود است. اگر بخواهیم به بخشبندیهای مختلف موجود در همیارزبان اشاره کنیم، باید موارد زیر را نام ببریم:
- آموزش گرامر زبان انگلیسی؛
- آموزش نوشتن در زبان انگلیسی؛
- آموزش مکالمه؛
- آموزش تلفظ و خواندن؛
- و... .
همیارزبان علاوه بر سایت، اپلیکیشنی هم ارائه میکند که با دانلود آن امکان یادگیری بهتر و منظمتر زبان وجود دارد. اینروزها که همه گوشی هوشمند دارند، وجود اپلیکیشنها راه را برای یادگیری بازتر از همیشه میکند.
بررسی معیارها
اگر قرار باشد که از خدمات آموزش زبان انگلیسی رایگان بهرهمند شوید، در سایت همیار زبان محتوای گستردهای وجود ندارد و باید به سراغ اپلیکیشن آن بروید. با دانلود اپلیکیشن مواد و محتوای آموزشی متنوعی در اختیارتان قرار خواهد گرفت. تنوع و ساختار آموزش در سایت و اپلیکیشن همیارزبان قابلقبول است.
۷. اُکسینچنل
اکسینچنل (oxinchannel.app) هم از آن سایتهای معروفی است که با تبلیغات گسترده نام خود را در ذهن علاقهمندان به زبان حک کرده است. بخش اصلی آموزش زبان در اکسین چنل از طریق ویدئوهای آموزشی است که به پیشرفت همزمان اسپیکینگ، لیسنینگ و درک مطلب کمک میکند.
دیگر مزیت آموزش زبان در اکسین چنل این است که بر اساس متد و استانداردهای انجمن آموزش اروپا صورت میگیرد. سایت و اپلیکیشن آنها هم نسبت به دیگر موارد معرفی شده کاربر پسندتر است و ظاهری بهتر دارد.
اکسینچنل در سایت و در اپ علاوه بر دورههای آموزش زبان انگلیسی رایگان ، دورههای دیگری دارد که باید برای استفاده از آنها هزینه کنید. تعداد کاربرانی که از این اپلیکیشن استفاده میکنند، بسیار زیاد است و همین نشان میدهد که امتحانکردن آن خالی از لطف نیست.
بررسی معیارها
اکسینچنل دستهبندیهای کاربردی برای آموزش در نظر دارد. یعنی مطالبی که به کاربران ارائه میدهد، مطالبی خستهکننده و غیرکاربردی نیستند. همین میل و انگیزه افراد را در استفاده از آن زیاد میکند. شیوه عرضه اطلاعات آموزشی در آن هم قابلقبول است.
۸. دیانگلیش
آموزش زبان انگلیسی رایگان ممکن و مقدور است. سایتهای مختلفی تا اینجا معرفی کردیم و دیانگلیش(dailyenglish.ir) هم یکی از آنهاست. دیانگلیش محتواهای رایگان زیادی را به کاربران ارائه میدهد که شامل تعیین سطح رایگان، دورههای آموزش گرامر و غیره میشود. البته دورههایی پولی هم از سوی این سایت عرضه میشود.
دیانگلیش روی یادگیری زبان و پرکاربردترین عبارات و اصطلاحات انگلیسی به صورت مفهومی و ساده تمرکز کرده و طبقهبندیهای آن مطابق زیر است:
- مهارتهای نوشتاری، شنیداری، خواندن؛
- آزمون آیلتس و تافل؛
- لغات و اصطلاحات؛
- و... .
مطالب آموزشی و مقالات خوبی هم در دیانگلیش وجود دارد. اگر واقعا قصد کردهاید که زبان را یاد بگیرید، مرور و گشتن در دیانگلیش میتواند چشمانداز خوبی از آموختن در مقابلتان قرار بدهد.
بررسی معیارها
دستهبندیهای این سایت خوب است، ابتکار خاصی در عرضه و ارائه محتوا وجود ندارد و این موضوع در سطح سایتهای دیگری است که گفته شد. در واقع، با سایتی نسبتا کاربردی روبهرو هستیم که جای رشد دارد اما غیرقابلقبول هم نیست.
۹. بیاموز
سایت بیاموز (b-amooz.com) از نظر طراحی گرافیکی شرایط بهتری دارد و اگر چیزی از زبان نمیدانید و تازهکار هستید، با ورود به آن احساس خوبی پیدا خواهید کرد. یکی از مواردی که این سایت را متمایز کرده امکان یادگیری زبان انگلیسی از طریق موسیقی است که برای علاقمندان به موسیقی ایدهآل خواهد بود.
دستهبندیها و امکانات سایت بیاموز هم به شرح زیر است:
- اپلیکیشن آموزش زبان
- یادگیری زبان از طریق موسیقی
- درس های طبقه بندی شده گرامر؛
- درس های گام به گام تلفظ انگلیسی؛
- مکالمات کوتاه و مفید در موضوعات روزمره؛
- مجموعه آموزش های آزمون تافل
- ....
بیاموز فقط مخصوص زبان انگلیسی نیست. امکان یادگیری زبان فرانسوی، عربی، ترکی، روسی و آلمانی هم در آن وجود دارد. امکاناتی مانند دیکشنری آموزشی هم در وبسایت تعبیه شده است. بیاموز اپلیکیشنی هم دارد که زبانخواندن را راحتتر و سریعتر میکند.
بررسی معیارها
طبقهبندی موضوعی و امکانات سایت بیاموز مطلوب است. امکانات خوبی مانند دیکشنریهای آنلاین هم در آن وجود دارد. ظاهر سایت هم مرتب است و سرزدن به آن، باعث گیجی و سردرگمی نمیشود.
۱۰. زبانشناس
آخرین سایتی که برای آموزش زبان انگلیسی رایگان به شما معرفی میکنیم، زبانشناس (zabanshenas.com) است. زبانشناس سایت خوبی است و امکانات متنوعی هم ارائه میدهد، ظاهرش درهموبرهم و گیجکننده نیست و میتوانید با صرف کمی وقت از اطلاعات و خدماتش بهره ببرید.
این سایت مدعی آموزش آنلاین انگلیسی به روشی است که کودکان زبان را یاد میگیرند و روی یادگیری ناخودآگاه گرامر هم کار میکند.
زبانشناس هم مجهز به اپلیکیشنی است که با نصب آن روی موبایل و تبلت به شما امکان تمرین و یادگیری زیادی میدهد.
طبقهبندیهای سایت زبانشناس به شرح زیر است:
- کتابهای گویای زبان انگلیسی
- یادگیری زبان انگلیسی با فیلم
- مکالمات کاربردی انگلیسی؛
- الگوهای رایج زبان انگلیسی؛
- داستانهای زبان انگلیسی؛
- و... .
بررسی معیارها
این سایت بسیار منظم است و محتوای آموزشی رایگان خوب و معتبری برای کاربران فراهم میکند. با مرور مطالبی که در وبسایت و اپلیکیشن قرار داده شده، تواناییتان در یادگیری زبان انگلیسی ارتقا پیدا میکند.
جمع بندی بهترین سایتها برای آموزش زبان انگلیسی رایگان
آموزش زبان انگلیسی رایگان در این روزها کاری ندارد. منابع بهشدت متنوع و مفیدی در سطح فضای مجازی وجود دارند که با شناخت و انتخاب از میانشان میتوانید قدم در راه زبانآموزی بگذارید. کمی جستوجو و صرف وقت به شما کمک میکند که بینیاز از صرف هزینههای کلان برای کلاسها و دورههای مختلف، زبانتان را تقویت کنید. شما هم سایت یا اپلیکیشن ایرانی برای آموزش زبان انگلیسی رایگان میشناسید؟ تجربه استفاده از سایتها و اپهایی را دارید که در این مقاله آورده شد؟ [see_also]40107[/see_also]