با بهترین گوشیهای ۲۰۲۳ از نظر شارژدهی آشنا شوید
شارژدهی گوشی برای بسیاری حتی از توان پردازش و کیفیت دوربین هم مهم است. اگر بهدنبال بهترین گوشی از نظر باتری هستید، این مطلب را از دست ندهید.
باتری موبایل تا دهه قبل اهمیت چندانی نداشت اما از زمانی که گوشیهای با نمایشگر بزرگ راهی بازار شدند شارژدهی اهمیت دو چندانی پیدا کرد. امروزه تولیدکنندگان حتی در ارزانترین تلفنهای همراه هم به شارژدهی و قابلیت شارژ سریع باتری اهمیت میدهند.
اگر شما هم دنبال خرید بهترین گوشی از نظر باتری هستید که با ما همراه شوید تا بهترین موبایلها از این نظر را به شما معرفی کنیم.
میزان شارژدهی این گوشیها در تستهای سایت معتبر GSMArena و بر اساس ۳ معیار شارژدهی در زمان تماشای ویدیو، وبگردی و تماس برآورده شده است.
رتبه مقاومت (Endurance rate) هم برآوردی از ۳ امتیاز دیگر است؛ بدین صورت که اگر روزانه برای هر یک از فعالیتهای وبگردی، تماشای ویدیو و تماس یک ساعت صرف شود و ۲۱ ساعت هم گوشی در حالت استندبای باشد، باتری چند ساعت شارژدهی خواهد داشت.
در این فهرست برخی مدلهای با شارژدهی خوب نظیر ریلمی ۸ را معرفی نکردهایم چرا که در این بازار چندانی ندارد.
۱. شیائومی ردمی نوت ۱۰
شیائومی این گوشی را در دو مدل ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی روانه بازار کرده است. رتبه استقامت باتری آن ۱۱۰ ساعته است شامل ۴۱ ساعت و ۲۱ دقیقه برای مکالمه، ۱۳ ساعت و ۵۵ دقیقه برای وبگردی و ۲۰ ساعت و ۱۳ دقیقه برای تماشای ویدیو.
ویژگیهای برجسته آن:
- باتری آن ۵۰۰۰ میلیآمپری است و آداپتور ۳۳ واتی دارد؛
- صفحهنمایش آن OLED است؛
- چیپست آن اسنپدراگون ۶۷۸ است؛
- اسپیکرهای استریو دارد؛
- گواهی IP53، اسلات میکرو اسدی و جک ۳٫۵ میلیمتری دارد.
کاش این مشکلات را نداشت:
- NFC ندارد؛
- پردازنده میتوانست سریعتر باشد.
به لطف آداپتور ۳۳ واتی درعرض نیمساعت ۶۰٪ از باتری پر میشود و فقط ۱ ساعت و ۱۳ دقیقه طول میکشد تا کامل شارژ شود.
سایر ویژگیهای ردمی نوت ۱۰ خیلی سطح بالا نیستند و بیشتر برای افرادی مناسب است که با بودجه تا ۵ میلیون دنبال گوشی با باتری عالی میگردند.
۲. شیائومی پوکو F3
محصولی از برند محبوب شیائومی که در دو مدل ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی عرضه شده است. رتبه استقامت باتری آن ۱۱۴ ساعته است. ۳ تست دیگر نیز شامل ۲۳ ساعت و ۴۰ دقیقه برای مکالمه، ۱۵ ساعت و ۵۸ دقیقه وبگردی و ۱۹ ساعت و ۲ دقیقه برای تماشای ویدیو است.
ویژگیهای برجسته آن:
- باتری ۴۲۵۰ میلیآمپری با شارژ سریع ۳۳ واتی دارد؛
- صفحهنمایش آن OLED و ۱۲۰ هرتز است و از +HDR10 پشتیبانی میکند؛
- تراشه اسنپدراگون ۸۷۰ در آن به کار رفته است؛
- بهترین گوشی تا ۱۰ میلیون است؛
- گواهی IP53 دارد.
کاش این مشکلات را نداشت:
- اسلات برای کارت حافظه (MicroSD) ندارد؛
- کیفیت لنز اولتراواید آن تعریفی ندارد.
این موبایل جدای از فهرست بهترین گوشی از نظر باتری در لیست بهترین گوشی موبایل هم حضور دارد.
۳. شیائومی Mi 10T Pro 5G
رتبه استقامت باتری Mi 10T Pro 5G برابر ۱۱۸ ساعت است که شامل ۳۱ ساعت و ۵۵ دقیقه برای مکالمه، ۱۸ ساعت و ۴۰ دقیقه وبگردی و ۱۷ ساعت و ۵ دقیقه تماشای ویدیو میشود.
ویژگیهای برجسته آن:
- صفحهنمایش ۱۴۴ هرتزی آن از +HDR10 پشتیبانی میکند؛
- دروبین قدرتمند ۱۰۸ مگاپیکسلی دارد؛
- تراشه پرچمدار اسنپدراگون ۸۶۵ در آن به کار رفته است؛
- از اسپیکرهای استریو برخوردار است.
کاش این مشکلات را نداشت:
- اسلات کارت حافظه ندارد
- وزن سنگین ۲۱۸ گرمی دارد
- دوربین اصلی آن بیش از حد برجسته است؛
- لنز اولتراواید آن تعریف چندانی ندارد.
Mi 10T Pro 5G یکی از خوش قیمت ترین گوشیهای شیائومی در این روزهاست که در مدلهای ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی عرضه شده. شارژ باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری Mi 10T Pro 5G به لطف آداپتور ۳۳ واتی، درعرض نیمساعت به ۶۱% میرسد و در ۵۸ دقیقه کاملا پر میشود.
۴. شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو
محصولی دیگر از برند شیائومی که در دو مدل ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی موجود است. رتبه استقامت ۱۱۸ ساعت است که شامل ۲۸ ساعت و ۴۵ دقیقه برای مکالمه، ۱۴ ساعت و ۱۳ دقیقه برای وبگردی و ۱۷ ساعت و ۴۴ دقیقه برای تماشای ویدیوهاست.
ویژگیهای برجسته آن:
- باتری آن ۵۰۲۰ میلیآمپری با شارز سریع ۳۳ واتی دارد؛
- صفحهنمایش ۱۲۰ هرتزی آن AMOLED است و ازHDR10 پشتیبانی میکند؛
- چیپست 732G اسنپدراگون آن بهاندازه کافی کارآمد است؛
- دوربین قدرتمند ۱۰۸ مگاپیکسلی دارد،
- دارای اسلات میکرو اسدی، جک ۳٫۵ میلیمتری برای هدفون و NFC است؛
- گواهی IP53 دارد و گلس روی آن از نوع گوریلا ۵ است.
کاش این مشکلات را نداشت:
- شارژ معکوس ندارد؛
- لنز اولتراواید آن حالت شب را ندارد، کیفیت نور کم آن متوسط است؛
- میتوانست چیپست قویتری داشته باشد
همانطور که در بررسی ردمی نوت ۱۰ پرو دیدیم، این گوشی ازنظر باتری عالی است و شارژ سریع ۳۳ واتی آن در عرض نیمساعت ۵۰ درصد باتری را شارژ میکند.
بهطورکلی ردمی نوت ۱۰ پرو ظاهر زیبایی دارد و هرچند چیپست اسنپدراگون 732G آن بهاندازه برخی رقبای همرده سریع نیست اما باز هم خوب و کارآمد است و اگر به دنبال بهترین گوشی از نظر باتری باشید، یکی از گزینههای ایدهآل تا ۹ میلیون است.
[related]37898[/related]
۵. شیائومی پوکو M3 پرو 5G
شیائومی این گوشی را در دو مدل ۶۴ گیگابایتی و ۱۲۸ گیگابایتی عرضه کرده است. رتبه استقامت باتری پوکو M3 پرو ۱۲۱ ساعت است که شامل ۳۲ ساعت و ۱۴ دقیقه برای مکالمه، ۱۸ ساعت و ۵ دقیقه وبگردی و ۱۶ ساعت و ۳۶ دقیقه تماشای ویدیو میشود.
ویژگیهای برجسته آن:
- باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری و آداپتور ۱۸ واتی دارد؛
- صفحه نمایش آن بزرگ با حاشیهای باریک است؛
- دوربین کیفیت قابلقبولی دارد؛
- دارای فرستنده IR، اسلات کارت حافظه، جک ۳٫۵ میلیمتری و NFC است.
کاش این مشکلات را نداشت:
- دوربین اولتراواید ندارد؛
- اسپیکرهای آن استریو نیستند؛
- برای بازی ممکن است لازم باشد رزولوشن صفحهنمایش آن را کاهش دهید.
پوکو M3 پرو از فناوری 5G پشتیبانی میکند و با رتبه ۱۲۱ ساعت که در تست باتری به دست آورده است یکی از بهترین گوشیها ازنظر عمر باتری است. سرعت شارژ آن میتوانست بهتر باشد اما با این قیمت مناسب به نظر میرسد.
یکی از نقاط ضعف آن نداشتن اسپیکرهای استریو است، درحالیکه پوکو M3 این قابلیت را دارد. بازی با آن فقط در پایینترین گرافیک و رزولوشن ممکن است. بااینحال گوشی مقرونبهصرفه است و برای کسانی مناسب است که به دوام باتری بیشتر از هر چیزی نیاز دارند. پشتیبانی از فناوری 5G هم به قابلیتهای آن افزوده شده است که آن را از همتایانش یک درجه متمایز میکند.
۶. سامسونگ گلکسی A12
سامسونگ این گوشی را در دو مدل ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی عرضه کرده است. رتبه استقامت باتری آن ۱۲۳ ساعت است. دیگر نمرات شارژدهی هم شامل ۳۱ ساعت و ۳۴ دقیقه برای مکالمه، ۱۶ ساعت و ۱۸ دقیقه برای وبگردی و ۱۵ ساعت و ۱۹ دقیقه برای ویدیوها است.
ویژگیهای برجسته آن:
- باتری آن ۵۰۰۰ میلیآمپری است و عملکرد خوبی دارد؛
- با قیمتی که دارد کیفیت دوربین آن خوب است؛
- اسلات کارت حافظه و جک ۳٫۵ میلیمتری هدفون دارد؛
- قیمتش مناسب است.
کاش این مشکلات را نداشت:
- آداپتور ۱۵ واتی سرعت شارژ کندی دارد
- صفحهنمایش به اندازه کافی سریع نیست؛
- عملکرد پردازنده کمی ضعیف است.
اگر ازنظر عمر باتری این گوشی را مقایسه کنیم عملکرد بسیار خوبی دارد. اما متأسفانه ازنظر شارژشدن با آداپتور ۱۵ واتی کند عمل میکند. بیشتر از ۳ ساعت طول میکشد تا شارژش از صفر به صد برسد.
صفحهنمایش بزرگ با حاشیه باریکی دارد که برای تماشای ویدیو مطلوب است.
دوربین اصلی آن باکیفیت است اما عالی نیست. کیفیت تصاویر آن 720p است و رنگها زیاد طبیعی نیستند. بااینحال سیستم عامل آن اندروید ۱۱ است و رابط کاربری آن One است که هنوز هم قابلقبول هستند.
۷. سامسونگ A32 5G
سامسونگ گوشی A32 را در دو مدل ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی به بازار عرضه کرده است. رتبه استقامت باتری آن ۱۲۳ ساعته است که شامل ۳۱ ساعت و ۴۰ دقیقه مکالمه، ۱۷ ساعت و ۵۲ دقیقه وبگردی و ۱۵ ساعت و ۵۷ دقیقه تماشای ویدیو است.
ویژگیهای برجسته آن:
- از 5G پشتیبانی میکند
- طراحی به روز و زیبایی دارد
- از دوربین با کیفیتی برخوردار است
- جک ۳٫۵ میلیمتری و اسلات کارت حافظه دارد
کاش این مشکلات را نداشت:
- شارژ سریع آن سرعت کافی ندارد؛
- صفحه نمایش با کیفیت پایین TFT دارد
- وزن بالای ۲۱۵ گرمی دارد
گلکسی A32 5G مشابه A32 معمولی است اما سامسونگ نمایشگر با کیفیت سوپر امولد را کنار گذاشته و در عوض گوشی را به 5G مجهز کرده است.
نباید فراموش کنید که باتری گلکسی A32 5G با توان ۱۵ وات و بسیار کند شارژ میشود. درواقع درعرض نیمساعت فقط ۲۳% پر میشود و برای شارژ کامل از صفر تا ۱۰۰ به ۲ ساعت و ۲۴ دقیقه زمان نیاز دارد. بنابر این اگر ساعت شار برایتان مهم است دور ان را خط بکشید.
۸. ردمی 9T
این گوشی که در فهرست بهترین گوشی تا ۴ میلیون حضور دارد، در مدلهای ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی به بازار آمده. رتبه استقامت باتری آن ۱۵۰ ساعت است که شامل ۴۹ ساعت و ۳ دقیقه برای مکالمه، ۱۹ ساعت و ۲۹ دقیقه برای وبگردی و ۱۸ ساعت و ۱۹ دقیقه برای تماشای ویدیو است.
ویژگیهای برجسته آن:
- باتری ۶۰۰۰ میلیآمپری با آداپتور ۱۸ واتی دارد؛
- از شارژ معکوس پشتیبانی میکند
- دوربین ۴۸ مگاپیکسلی قدرتمندی دارد؛
- از اسپیکرهای استریو برخوردار است؛
- پردازنده قدرتمند اسنپدراگون ۶۶۲
کاش این مشکلات را نداشت:
- نمایشگر IPS است
- دوربین سلفی ضعیف ۸ مگاپیکسلی دارد
باتری ۶ هزار میلیآمپری ردمی 9T نه تنها با شارژ سریع ۱۸ واتی به سرعت پر میشود، بلکه میتواند باتری گوشیهای دیگر را هم پر کند. دیگر قابلیتهای ردمی 9T شامل اسکنر اثر انگشت یکپارچه با کلید پاور و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی میشود.
۹. شیائومی پوکو M3
این گوشی در نسخههای ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی موجود است. رتبه استقامت باتری آن ۱۵۴ ساعته است که ۴۶ ساعت و ۴ دقیقه مکالمه، ۲۱ ساعت و ۵۷ دقیقه وبگردی و ۱۷ ساعت و ۳ دقیقه تماشای ویدیوها را شامل میشود.
ویژگیهای برجسته آن:
- باتری ۶۰۰۰ میلیآمپری با آداپتور ۱۸ واتی دارد؛
- صفحهنمایش آن بزرگ است و حاشیهای باریک دارد؛
- دوربین با کیفیتی دارد؛
- اسپیکرهای استریو، درگاه IR، اسلات کارت حافظه و جک ۳٫۵ میلیمتری دارد.
کاش این مشکلات را نداشت:
- لنز دوربین اولتراواید ندارد؛
- NFC ندارد؛
- پردازنده نسبتا ضعیفی دارد
پوکو M3 هم یکی دیگر از مدلهای اقتصادی در فهرست بهترین گوشی از نظر باتری است. صفحهنمایش آن LCD است و اسپیکرهای استریوی آن صدای باکیفیتی را در اختیارتان قرار میدهد.
باتری ۶۰۰۰ میلیآمپری آن دوام فوقالعادهای دارد اما سرعت شارژ ۱۸ واتی نسبت به رقبای دیگر پایین است. با این وجود با قیمت مناسبی که دارد و عمر باتری طولانی میتوان گفت قابل اغماض است.
۱۰. سامسونگ گلکسی M62
سامسونگ گلکسی M62 را در دو ظرفیت ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی عرضه کرده است. رتبه استقامت باتری آن هنوز کاملا تست نشده اما احتمالا رقمی فوقالعاده و بیش از ۲۰۰ ساعت است.
تستهای GSMArena روی این گوشی از شارژدهی بیش از ۵۰ ساعت برای مکالمه، ۲۴ ساعت برای وبگردی ، ۱۴۵ ساعت پخش آهنگ و بیش از ۳۳ ساعت برای تماشای ویدیو حکایت دارد.
ویژگیهای برجسته آن:
- باتری غولآسای ۷۰۰۰ میلیآمپری با آداپتور ۲۵ واتی؛
- صفحهنمایش AMOLED با کیفیت 1080p؛
- اسلات کارت حافظه؛
- تراشه قوی با عملکردی عالی.
کاش این مشکلات را نداشت:
- عدم پشتیبانی نمایشگر از HDR
- وزن بالای ۲۱۸ گرمی
- بدنه پلاستیکی
این گوشی باتری بزرگی با ظرفیت ۷۰۰۰ میلیآمپری دارد که خودش بهتنهایی نقطه قوت مهمی است. شارژ آن سریع است، تراشه Exynos آن بسیار قدرتمند است و عملکردی عالی دارد.
تنها نقطهضعف گلسی M62 این است که بر خلاف دیگر مدلهای همرده در فهرست بهتری گوشی از نظر باتری صفحه نمایش HDR یا اسپیکر استریو ندارد و وزن آن هم سنگین است. [see_also]21807[/see_also]