بررسی نوت 13 پرو شیائومی؛ مزایا، معایب و مقایسه با رقبا

بررسی نوت 13 پرو شیائومی؛ مزایا، معایب و مقایسه با رقبا
راهنمای مطالعه

    در بررسی نوت 13 پرو شیائومی، نگاهی کلی به این گوشی میان‌رده جدید از نظر سخت‌افزار، نمایشگر، دوربین، باتری و ساختار بدنه‌ می‌اندازیم تا ببینیم آیا ارزش خرید دارد یا خیر.

    خانواده ردمی و به خصوص ردمی نوت، همیشه در فهرست بهترین گوشی‌ شیائومی میان‌رده بوده‌اند و به خاطر تنوع مدل‌ها و قیمت بسیار رقابتی در مقابل امکانات، مورد توجه قرار می‌گیرند. شیائومی امسال هم به سراغ این خانواده رفته و گوشی‌های سری ردمی نوت 13 را روانه بازار کرده و در این بین دو گوشی Xiaomi Redmi Note 13 Pro و ردمی نوت 13 پرو پلاس، قدرتمند‌ترین نسخه‌ها بوده و شانس قرار گرفتن در فهرست راهنمای خرید بهترین گوشی را دارند. 

    در این مطلب به بررسی نوت 13 پرو شیائومی می‌پردازیم که نسبت به ردمی نوت ۱۲ پرو تفاوت‌های به خصوصی در تراشه اصلی، صفحه‌نمایش، طراحی و بخش باتری دارد. این گوشی هنوز روانه بازار نشده اما انتظار می‌رود قیمت ردمی نوت 13 پرو حدود ۱۲ میلیون باشد و رقبای متعددی را کنار خود ببیند. در بررسی شیائومی نوت ۱۳ پرو این گوشی را با رقبای اصلی مقایسه کرده و ارزش خرید آن را مشخص می‌کنیم. 

    مشخصات عمومی شیائومی ردمی نوت 13 پرو

    گوشی ردمی نوت 13 پرو شیائومی در شهریور ماه ۱۴۰۲ و در پیکربندی‌های ۱۲۸/۸، ۲۵۶/۸، ۲۵۶/۱۲، ۵۱۲/۱۲ و ۵۱۲/۱۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی و حافظه رم روانه بازار چین شده و هنوز به طور رسمی وارد بازار جهانی نشده است، با این حال به صورت محدود در بازار ایران یافت می‌شود. شیائومی در این مدل سعی کرده تا از حداقلی‌ترین پیکربندی استاندارد که ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی و ۸ گیگابایت حافظه رم است تا بالاترین که ۵۱۲/۱۶ گیگابایتی است، تنوع به خرج دهد تا بازه بیشتری از مخاطبان را بسته به بودجه‌شان پوشش بدهد.

    در زمان بررسی نوت 13 پرو شیائومی، این گوشی هوشمند میان‌رده به سیستم‌عامل اندروید 13 و رابط کاربری MIUI 13 مجهز شده است. طبق اعلام شیائومی، این گوشی تا سه سال اندروید جدید و چهارسال پچ امنیتی دریافت خواهد کرد.

    برند دستگاهشیائومی
    مدل دستگاهردمی نوت 13 پرو 
    تاریخ عرضهشهریور ۱۴۰۲
    وضعیت موجودی در ایرانموجود در بازار ایران
    سیستم‌عامل در زمان بررسیAndroid 13 - MIUI 14
    فناوری شبکه ارتباطیGSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G

    بررسی نوت 13 پرو شیائومی از نظر طراحی

    بررسی ردمی نوت 13 پرو شیائومی

    شیائومی در طراحی ردمی نوت 13 پرو سعی کرده تا همه چیز را در عین سادگی، زیبا و مرتب نگه دارد. با وجود صفحه‌نمایش ۶.۷ اینچی، وزن ۱۸۷ گرمی دستگاه بسیار مناسب است و سبکی و راحتی خاصی را القا می‌کند.

    پنل پشتی گوشی نوت 13 پرو از جنس شیشه براق ساخته شده که در تمامی رنگ‌ها به غیر از سفید سرامیکی، مستعد لک و اثر انگشت فراوان است.

    طراحی بدنه پشتی ساده و با نظم کار شده، به طوری که محوطه قرارگیری دوربین‌ها، فضایی بزرگ اما خوش‌فرم در سمت چپ و بالای بدنه است که سه دوربین اصلی، فوق‌عریض و ماکرو به همراه فلاش اجزای آن را تشکیل می‌دهند. همچنین دور تا دور بدنه را فریم آلومینیومی زیبا و یکپارچه‌ای احاطه کرده که حس خوبی را منتقل می‌کند.

    به جز نام برند ردمی و عبارت 200MP که هر دو مینیمال و جمع‌وجور کار شده‌اند، اضافه‌کاری خاصی مشاهده نمی‌شود. برخلاف نسخه پرو پلاس که مدلی با بدنه چرمی دارد، نسخه پرو از این ویژگی در هیچ نسخه‌ای بهره نمی‌برد.

    در نمای روبه‌رو با صفحه‌نمایشی تخت مواجه می‌شویم که برخلاف نسخه پرو پلاس، از کناره‌ها خمیده نیست، با این حال حاشیه‌های نمایشگر بسیار کم هستند و وسعت صفحه‌نمایش به خوبی مخاطب را مجذوب خود می‌کند.

    یکی دیگر از تفاوت‌های نسخه پرو و پروپلاس، تفاوت مقاومت بدنه‌ آنها است. در نسخه پرو، شیائومی بدنه را در مقابل پاشش آب و گرد و غبار مقاوم کرده که گواهی IP54 را دریافت کرده است، اما در نسخه پرو پلاس شاهد IP68 به معنای مقاومتی کامل‌تر به خصوص در مقابل آب تا عمق ۱.۵ متری و به مدت ۳۰ دقیقه هستیم.

    مانند ردمی نوت 13 پرو پلاس، در این گوشی هم سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر کار شده که از سرعت و دقت بالایی برخوردار است. کاربر به محض لمس آن، می‌تواند قفل گوشی را باز کرده یا از آن در برنامه‌های منطبق با حسگر اثر انگشت به راحتی استفاده کند.

    ابعاد (میلیمتر)۱۶۱.۲ در ۷۴.۳ در ۸ میلی‌متر
    وزن (گرم)۱۸۷ گرم
    جنس پنل پشتیشیشه
    لایه محافظگوریلا گلس ویکتوس

    بررسی نوت 13 پرو شیائومی از نظر نمایشگر

    بررسی ردمی نوت ۱۳ پرو شیائومی

    در بررسی نوت 13 پرو شیائومی، یک صفحه‌نمایش ۶.۶۷ اینچی مجهز به پنل OLED با عمق رنگ ۱۲ بیتی، پشتیبانی از ۶۸ میلیارد رنگ، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و وضوح 1220p می‌بینیم. فناوری‌هایی مانند +HDR10 و دالبی‌ ویژن سبب شده تا با یکی از بهترین صفحه‌نمایش‌ها در بین گوشی‌های میان‌رده و تقریبا نزدیک به پرچم‌داران روبه‌رو باشیم.

    برخلاف ردمی نوت 13 پرو پلاس، صفحه‌نمایش ردمی نوت 13 پرو خمیده نیست و کاملا تخت است، اما اگر شما هم جزو افرادی باشید که با صفحه‌نمایش کاملا مسطح بیشتر ارتباط برقرار می‌کنید، این نمایشگر جزو بهترین‌ها است.

    از طرفی هم به خاطر کشیده‌تر بودن بدنه و صفحه‌نمایش، با یک گوشی نسبتا بلندقامت روبه‌رو هستیم. روشنایی تصویر طبق ادعای شیائومی به ۱۸۰۰ نیت می‌رسد که در تست‌های محیط باز، نشان می‌دهد که ما به راحتی می‌توانیم از آن در نور روز و حتی زیر تابش مستقیم نور خورشید استفاده کنیم و مشکلی از این بابت نداشته باشیم.

    نکته‌ای که شاید بیشتر از این‌ها خیال شما را از بابت کیفیت صفحه‌نمایش راحت‌تر کند این است که شیائومی از همین نمایشگر در گوشی قدرتمند 13T پرو هم استفاده کرده که در بین گوشی‌های هوشمند قاتل پرچمدار، یکی از بهترین‌ها محسوب می‌شود.

    ابعاد (اینچ)۶.۶۷ اینچ
    نوع پنلOLED
    رزولوشن۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل
    حداکثر روشنایی (nits)۱۸۰۰
    حداکثر نرخ نوسازی (هرتز)۱۲۰

    بررسی نوت 13 پرو شیائومی از نظر دوربین

    بررسی ردمی نوت ۱۳ پرو شیائومی

    هر دو گوشی ردمی نوت 13 پرو و پرو پلاس از یک ترکیب و ساختار دوربین استفاده می‌کنند و از این لحاظ تفاوتی با یکدیگر ندارند. بارزترین مشخصه در بخش دوربین ردمی نوت 13 پرو شیائومی، دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی قدرتمند آن است، اما وقتی به سایر دوربین‌ها می‌رسیم با یک سقوط آزاد روبه‌رو می‌شویم.

    دوربین ۸ مگاپیکسلی فوق‌عریض و ۲ مگاپیکسلی ماکرو، به هیچ‌وجه نمی‌توانند انتظارات شما را از وجود یک چنین دوربین‌هایی در بازه قیمتی ردمی نوت 13 پرو برآورده کنند و حتی در مورد دوربین ماکرو، اینطور به نظر می‌رسد که شیائومی صرفا برای اینکه ظاهر را حفظ کند و در طراحی، دوربین‌های بیشتری را لحاظ کرده باشد، از این لنز کاملا بی‌کیفیت استفاده کرده است.

    بررسی دوربین اصلی ردمی نوت 13 پرو شیائومی

    دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی عریض ردمی نوت 13 پرو، در واقع لنز HP3 سامسونگ است که از آن می‌توان انتظار کیفیت بالای عکاسی، فیلمبرداری و به خصوص عکاسی پرتره تمیز و زوم نسبتا خوب را داشت. جدا از حالت‌های عادی و دو برابری، ما زوم چهار و هشت برابری را هم در این لنز داریم که در واقع کراپ با پردازش هوشمند از تصویر ۲۰۰ مگاپیکسلی است.

    کیفیت دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی در یک کلام قابل قبول و رضایت‌بخش است. می‌توان به وضوح جزئیات را مشاهده کرد و رنگ‌بندی‌ها در سطح خوبی قرار دارند. محدوده دینامیکی هم گسترده است و نمی‌توان ایراد خاصی به تصاویر در یک چنین گوشی میان‌رده‌ای گرفت.

    با وجود اینکه هیچ لنز تله‌فوتویی در نظر گرفته نشده، اما دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی ردمی نوت 13 پرو شیائومی می‌تواند در زوم‌های دو و چهار برابری، تصاویر نسبتا خوب و قابل استفاده‌ای را به ثبت برساند.

    گفتیم این لنز توانایی عکس‌برداری پرتره را دارد. با وجود اینکه نمی‌توان برای عکاسی پرتره بزرگنمایی کرد، اما تصاویر به طرز جالبی تمیز و باکیفیت ثبت می‌شوند. سوژه از پس‌زمینه به بهترین شکل ممکن جدا شده، تار شدن بک‌گراند به خوبی انجام می‌شود و سوژه هم با جزئیات قابل قبول به ثبت می‌رسد.

    عملکرد لنز ۲۰۰ مگاپیکسلی در نور کم و شب هم نسبتا خوب است. چه با فعال کردن حالت شب یا بدون آن، بسته به فضایی که قرار دارید، می‌توانید عکس‌های واضح و مشخصی را ثبت کنید. البته با روشن کردن حالت شب، نور بیشتری را جذب لنز می‌کنید و تصاویر روشن‌تری را می‌گیرید که در آن‌ها خبری از نویزهای مزاحم نیست.

    مطلب مرتبطبررسی شیائومی 13T پرو؛ مزایا، معایب و مقایسه با رقبا

    دوربین سلفی نوت 13 پرو شیائومی

    اما به لنز ۱۶ مگاپیکسلی عریض سلفی می‌رسیم. این دوربین در بهترین حالت خود می‌تواند تصاویری به شدت معمولی ثبت کند که شاید بتوان در شبکه‌های اجتماعی از آن‌ها استفاده کرد.

    قرار نیست جزئیات خیره‌کننده‌ای را در عکس‌ها ببینید و با کمی زوم روی تصاویر ثبت شده، متوجه افت وضوح و وجود نویز می‌شوید. اما هر چه که باشد، عملکردی بهتر از دو لنز فوق‌عریض و ماکرو را ارائه‌ می‌دهد و پشت سر لنز ۲۰۰ مگاپیکسلی قرار می‌گیرد.

    فیلمبرداری نوت 13 پرو شیائومی

    شما با لنز اصلی ردمی نوت 13 پرو شیائومی می‌توانید ویدیوهایی با حداکثر وضوح 4K و نرخ ۲۴ یا ۳۰ فریم بر ثانیه ثبت کنید که خوشبختانه از کیفیت بالایی برخوردار هستند. رنگ‌بندی ویدیوها عالی است، وضوح و شفافیت بالایی را شاهد هستیم و نویزی را نمی‌توان در آن‌ها مشاهده کرد. اما شاید نکته ناامیدکننده در مورد این بخش، عدم وجود حالت ۶۰ فریم بر ثانیه برای وضوح 4K است، در حالی که می‌توان این حالت فیلمبرداری را حتی در گوشی‌های قدیمی‌تر با قیمتی پایین‌تر مشاهده کرد.

    تصاویر دوربین اصلی ردمی نوت 13 پرو شیائومی 

    تصاویر دوربین اصلی ردمی نوت 13 پرو شیائومی با زوم x1، 2x و 3x

    تصاویر دوربین اصلی ردمی نوت 13 پرو شیائومی - نور کم

    دوربین‌ها۱. عریض

    ۲. فوق‌عریض

    ۳. ماکرو

    دوربین اصلیسنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی (فوکوس خودکار، لرزشگیر اپتیکال، دیافراگم f/1.7)
    اندازه سنسور اصلی (اینچ)1/1.4"
    فوق عریضسنسور ۸ مگاپیکسلی (زاویه دید ۱۲۰ درجه، f/2.2)
    اندازه سنسور فوق عریض (اینچ)-
    تله ( زوم ۲ برابر)-
    اندازه سنسور تله

    -
    امتیاز زوم DXOmark (واید تا تله)-
    سنسورهای دیگرسنسور ۲ مگاپیکسلی ماکرو
    امتیاز عکاسی DXOmark-
    قابلیت‌هافلاش LED، قابلیت HDR و پانوراما 
    فیلم‌برداری4K@24/30fps, 1080p@30/60/120fps
    امتیاز ویدیو DXOmark
    دوربین سلفی۱۶ مگاپیکسلی 
    اندازه سنسور سلفی (اینچ)-
    امتیاز سلفی DXOmark-
    فیلم‌برداری سلفی1080p@30/60fps

    بررسی ردمی نوت 13 پرو شیائومی از نظر سخت‌افزار

    یکی از تفاوت‌های بارز دو گوشی ردمی نوت 13 پرو شیائومی و ردمی نوت 13 پرو پلاس در این بخش وجود دارد. شیائومی در مدل پرو، به سراغ اسنپ‌دراگون 7s نسل دوم با لیتوگرافی ۴ نانومتری رفته که به نوعی یک تراشه برای گوشی‌های میان‌رده است.

    به لحاظ عملکردی، این تراشه تا حدود ۳۰ درصد نسبت به دایمنسیتی 7200 اولترا استفاده شده در ردمی نوت 13 پرو پلاس اختلاف عملکرد دارد که البته این قضیه قرار نیست خللی در عملکردهای معمول روزانه یا حتی اجرای مناسب برنامه‌ها و بازی‌های سنگین ایجاد کند.

    در تست‌های انجام شده، این گوشی توانسته بازی‌هایی مانند Call of Duty Mobile یا PUBG را تا نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه اجرا کند، اما در بازی‌هایی مانند Fortnite، کمی عقب‌تر از مدل پرو پلاس قرار می‌گیرد که این قضیه هم فاحش و محسوس نیست.

    برخلاف ردمی نوت 13 پرو پلاس که شیائومی در آن از سیستم خنک‌کننده محفظه بخار برای بهبود عملکرد تراشه استفاده کرده بود، در مدل پرو چیزی دیده نمی‌شود که احتمالا یکی از دلایل اختلاف وزن ۲۰ گرمی بین این دو گوشی، همین قضیه باشد.

    پیکربندی حافظه

    ردمی نوت 13 پرو شیائومی در نسخه‌های ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی با ۸، ۱۲ یا ۱۶ گیگابایت حافظه رم عرضه شده و  با ۵ پیکربندی گوناگون روبه‌رو هستیم که دست شما را برای انتخاب بیشتر باز می‌گذارد. شیائومی در این گوشی از حافظه‌های UFS 2.2 استفاده کرده که شاید این قضیه هم یکی از نقاط ضعف آن باشد، چرا که در نسخه پرو پلاس از UFS 3.1 استفاده شده و نسبت به آن نسخه، از سرعت پایین‌تری برخوردار است.

    درگاه حافظهندارد
    پیکربندی حافظه (گیگابایت)۱۲۸/۸، ۲۵۶/۸، ۲۵۶/۱۲، ۵۱۲/۱۲، ۵۱۲/۱۶
    نوع حافظهUFS 2.2

    باتری و شارژدهی

    شیائومی در ردمی نوت 13 پرو از یک باتری ۵۱۰۰ واتی استفاده کرده که ۱۰۰ وات حجم بیشتر نسبت به باتری نسخه پرو پلاس دارد. برخلاف آن گوشی که به شارژ ۱۲۰ وات مجهز بود، در اینجا با یک شارژر ۶۷ وات روبه‌رو هستیم که در ۴۰ دقیقه باتری را از صفر تا صد شارژ می‌کند.

    عملکرد کلی باتری به لحاظ عمر و شارژدهی کاملا مناسب است و می‌تواند یک روز کاری که در آن از دوربین استفاده شده و کارهایی نظیر تماشای ویدیو، انجام بازی، گوش دادن به موسیقی، تماس، وب‌گردی و گشت و گذار در شبکه‌های اجتماعی انجام شده را بدون دردسر پشت سر بگذارد.

    حتی با کمی مدیریت بهتر، می‌توان تا یک روز و نیم روی باتری حساب باز کرد. با اینکه سرعت شارژ ردمی نوت 13 پرو از مدل پرو پلاس کم‌تر است، اما باز هم در مقابل بسیاری از رقبا، به خصوص گوشی‌های سامسونگی اختلاف زیادی دارد و در زمان فوق‌العاده کوتاه‌تری می‌توان باتری را شارژ کرد.

    بررسی ردمی نوت ۱۳ پرو شیائومی

    امکانات

    همین اول کار بگوییم که ردمی نوت 13 پرو شیائومی به خاطر وجود جک ۳.۵ میلی‌متری صدا، امکانات بیشتری را نسبت به مدل پرو پلاس در اختیار دارد. این گوشی هم از دو اسپیکر استریو باکیفیت در بالا و پایین بدنه استفاده می‌کند و خروجی قابل قبولی دارد. بلوتوث 5.2، وای‌فای ۶، NFC و مادون قرمز بخشی از قابلیت‌های ارتباطی ردمی نوت 13 پرو را شامل می‌شوند.

    همچنین حسگر اثر انگشت از نوع اپتیکال این گوشی هم در زیر صفحه‌نمایش کار شده است و از طرفی، می‌توان به طور همزمان از دو سیم‌کارت استفاده کرد. ردمی نوت 13 پرو هم مانند دیگر گوشی‌های شیائومی از پورت USB-C  نسل 2.0 استفاده می‌کند که به معنای عدم پشتیبانی از قابلیت انتقال ویدیو است و از آن می‌توان برای شارژ و انتقال دیتا استفاده کرد.

    مطلب مرتبطبررسی گلکسی S23 FE سامسونگ؛ مزایا، معایب و مقایسه با رقبا

    نمرات ردمی نوت 13 پرو شیائومی

    ردمی نوت 13 پرو شیائومی در تست‌های گوناگون، اختلاف نه چندان زیادی با برادر بزرگ‌ترش دارد. در تست گیک‌بنچ 6 تک هسته‌ای و چند هسته‌ای به ترتیب امتیاز‌های ۱۰۱۹ و ۲۹۶۷ را کسب کرده و در تست AnTuTu این گوشی به امتیاز ۶۰۹۱۶۷ دست پیدا کرده است.

    بررسی ردمی نوت ۱۳ پرو شیائومی

    مزایا ردمی نوت 13 پرو شیائومی از دید کاربران

    صفحه‌نمایش OLED خوش‌رنگ و لعاب و باکیفیت

    به راحتی می‌توان گفت که این گوشی یکی از بهترین نمایشگرهای حال حاضر را به خصوص در بین گوشی‌های میان‌رده در اختیار دارد که می‌تواند با وضوح 1220p، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، عمق رنگ ۱۲ بیتی و فناوری‌های +HDR10 و دالبی ویژن دلبری کند.

    عملکرد عالی تراشه ۴ نانومتری اسنپدراگون

    وجود اسنپ‌دراگون 7s نسل دوم که اختلاف نه چندان زیادی با تراشه پرو پلاس دارد، سبب شده تا با بازدهی خوبی در عملیات‌های سبک و سنگین روبه‌رو باشیم و بتوانیم روی آن برای انجام هر کاری حساب باز کنیم.

    باتری بهینه و شارژ سریع ۶۷ واتی

    درست است که شارژ ۱۲۰ واتی را در این گوشی نمی‌بینیم، اما شارژ ۶۷ واتی هم آنقدر سریع است که بتوان در مدت‌زمان کوتاهی، باتری را شارژ کرد. عملکرد باتری هم رضایت‌بخش است و می‌تواند حتی تا یک روز و نیم به راحتی دوام بیاورد.

    دوربین پرقدرت ۲۰۰ مگاپیکسلی

    با اینکه سایر دوربین‌های این گوشی حرفی برای گفتن ندارند، اما لنز ۲۰۰ مگاپیکسلی ساخت سامسونگ ردمی نوت 13 پرو شیائومی می‌تواند در روز و شب و در حالت‌های گوناگون از زوم تا چهاربرابر گرفته تا عکاسی پرتره، عملکردی رضایت‌بخش داشته باشد.

    معایب نوت 13 پرو از دید کاربران

    عملکرد ضعیف دوربین‌های فوق‌عریض و ماکرو

    وجود دوربین ماکرو در این گوشی صرفا ظاهری بوده و آنقدر ضعیف است که نمی‌توان کار خاصی با آن کرد. یکی دیگر از معایب نوت 13 پرو دوربین فوق عریض است که در حد و اندازه‌های قیمت گوشی نیست و نمی‌توان انتظار شگفت‌انگیزی از آن هم داشت.

    نبود فیلمبرداری ۶۰ فریم بر ثانیه در حالت 4K

    نبود قابلیت فیلمبرداری ۶۰ فریم در وضوح 4K هم می‌تواند یکی از نقاط ضعف نوت ۱۳ پرو باشد، چرا که این حالت فیلمبرداری را شما می‌توانید در گوشی های همرده‌ای مانند S21 FE سامسونگ یا حتی 11T پرو شیائومی مشاهده کنید.

    دوربین سلفی نه چندان راضی‌کننده

    نمی‌توان گفت که با یک دوربین سلفی کاملا بد طرف هستیم، اما عملکرد کلی این دوربین آنچنان رضایت‌بخش نیست و تصاویر ثبت شده با آن از کیفیت بالایی، نسبت به مبلغ گوشی برخوردار نیستند. بنابراین دوربین سلفی ضعیف هم جزو معایب نوت 13 پرو است. 

    بررسی ردمی نوت ۱۳ پرو شیائومی

    آیا ردمی نوت 13 پرو شیائومی ارزش خرید دارد؟

    ردمی نوت 13 پرو شیائومی یک گوشی خوش استایل، زیبا و با سخت‌افزاری قابل اعتماد برای انجام هر کاری است. باتری ۵۱۰۰ واتی آن با شارژر ۶۷ واتی عملکردی استاندارد و قابل اتکایی دارد و دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی این گوشی می‌تواند چه در روز و چه شب، عکس‌های باکیفیتی را ثبت کند. صفحه‌نمایش این گوشی یکی از بهترین‌های بازار است که هم از روشنایی بالایی بهره می‌برد و هم وضوح و تفکیک رنگ قابل توجهی دارد که کار با آن را لذت‌بخش می‌کند.

    بررسی نوت 13 پرو نشان داد در بازه قیمتی خود امکانات مناسب و رقابتی را ارائه می‌دهد، اما اگر در بین ویژگی‌های مد نظرتان به دنبال فیلمبرداری 4K با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه هستید یا دوربین سلفی باکیفیتی می‌خواهید، یا وجود دوربین فوق‌عریض حرفه‌ای‌تر و بهتر برایتان اهمیت بالایی دارد، معایب نوت 13 پرو شما را ناامید می‌کند. اما ویژگی‌های دیگر آن این ضعف‌ها را تا حدی پوشش می‌دهد. از طرفی، شیائومی در عرضه این گوشی، تنوع پیکربندی زیادی را مد نظر قرار داده که باعث می‌شود این گوشی در بازه‌های گسترده‌تر قیمتی در دسترس باشد و شما می‌توانید انتخاب‌های بیشتری را داشته باشید.

     

    سوالات متداول در مورد ردمی نوت 13 پرو شیائومی

    معایب ردمی نوت 13 پرو شیائومی چیست؟

    تنها دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی عریض این گوشی است که از کیفیت بالا و خوبی بهره می‌برد و سایر دوربین‌ها، از ماکرو گرفته تا فوق‌عریض و سلفی نمی‌توانند انتظار شما را برآورده کنند. عدم وجود فیلمبرداری ۶۰ فریم بر ثانیه در وضوح ثانیه در وضوح 4K هم دیگر ایرادی است که می‌توان از این گوشی گرفت.

    قیمت ردمی نوت 13 پرو شیائومی چقدر است؟

    این گوشی در بازار ایران از حدود ۱۷ میلیون تومان در ظرفیت‌های مختلف به فروش می‌رسد.

    مشخصات ردمی نوت 13 پرو شیائومی چیست؟

    صفحه‌نمایش ۶.۶۷ اینچی اولد ۱۲۰ هرتزی با عمق رنگ ۱۲ بیتی و وضوح 1200p، روکش گوریلا گلس ویکتوس، تراشه ۴ نانومتری اسنپ‌دراگون 7s نسل دوم، پیکربندی‌های ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی با رم ۸، ۱۲ یا ۱۶ گیگابایتی، دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی (فیلمبرداری 4K تا ۳۰ فریم بر ثانیه) در کنار فوق‌عریض ۸ مگاپیکسلی و ماکرو ۲ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی، اسپیکرهای استریو، وای‌فای 6 و بلوتوث 5.2، NFC، مادون قرمز، USB-C 2.0، حسگر اثرانگشت زیرنمایشگر، باتری ۵۱۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با شارژ سریع ۱۲۰ واتی، بدنه شیشه‌ای در رنگ‌های سفید، آبی، مشکی و بنفش روشن.

    منبع:
    {{totalCount}} دیدگاه‌
    {{name.error}}
    {{email.error}}
    {{commentViewData.commentLength - commentMessage.value.length}} کاراکتر باقی مانده
    {{commentMessage.error}}

    ممکن است به این مطالب نیز علاقمند باشید