برای خرید همزن دستی حتما این نکات را بدانید

برای خرید همزن دستی حتما این نکات را بدانید
راهنمای مطالعه

    شاید باوجود انواع لوازم و وسایل برقی دیگر همتایان دستی‌شان به حاشیه رفته باشند اما همچنان در میان آنها مواردی وجود دارد که هر آشپزخانه‌ای به‌شدت به آنها نیاز دارد. مثلا همزن دستی را هیچ‌وقت فراموش نکنید. در اینجا از نکات خرید همزن دستی خواهید خواند.

    انتخاب بهترین همزن دستی و نکات مربوط به آن

    همزن‌های دستی بسیار متنوعند. یعنی در شکل‌ها و مدل‌های مختلفی روانه بازار می‌شوند. اگر ندانید که هر یک چه ویژگی‌ها و عملکردی دارند در خرید سردرگم خواهید شد. در واقع، هر مدل از همزن‌های دستی برای هدف خاصی طراحی شده‌اند. اگر به فکر خرید همزن دستی هستید، باید انواعش را بشناسید:

    انواع همزن دستی کدامند؟

    همزن بالونی یا پاپیونی

    خرید همزن دستی

    این همزن‌ها برای هم‌زدن موادی مانند خامه و سفیده تخم‌مرغ مناسبند. اما اگر می‌خواهید مواد سفت‌تری را هم بزنید، نباید به سراغشان بروید چون مواد میان قسمت سر همزن گیر می‌کنند و شست‌وشو سخت می‌شود.

    همزن فرانسوی

    خرید همزن دستی

    این همزن هم از معروف‌ترین مدل‌هاست و به‌خاطر دسته بلندش بیشتر برای هم‌زدن مواد در ظروف و قابلمه‌های بلند کاربرد دارد. هم‌زدن مواد سفت با این همزن‌ها هم فکر خوبی نیست چون شستن‌شان را سخت می‌کند.

    همزن کِتِل

    خرید همزن دستی

    این همزن‌ها هم برای هم‌زدن مواد در عمق قابلمه و ظروف کاربرد دارند و می‌توانند مخلوط یک‌دستی برایتان فراهم کنند.

    [related]25065[/related]

    همزن تخت 

    خرید همزن دستی

    همزن تخت برای هم‌زدن مواد در ظرفی مسطح و با عمقی کم مناسب است تا کثیف‌کاری نشود و مواد از ظرف بیرون نریزند.

    همزن مارپیچی

    خرید همزن دستی

     همزن‌های مارپیچی هم برای ظروف و قابلمه‌های کم‌ارتفاع مناسبند و می‌توانند مواد سفت‌تر را راحت‌تر از همزن‌های دیگر هم بزنند.

    پرفروش‌ترین انواع همزن دستی را ببینید

    همزن خمیر

    خرید همزن دستی

    همزن خمیری که شکل نامتعارفی هم دارد برای هم‌زدن مواد سفت و یکپارچه‌کردن موادی مانند خمیر کاربرد دارد.

    [table id=385 /]

    نکات مهم در خرید همزن دستی

    خرید همزن دستی

    در خرید همزن دستی باید حواستان به موضوعات مختلفی باشد. مثلا موارد زیر را در نظر بگیرید:

    جنس همزن دستی چه باشد؟

    بهتر است که به‌دنبال خرید همزن دستی از جنس استیل ضدزنگ باشید. این جنس از همزن زنگ نمی‌زند و تا سال‌ها می‌توانید از آن استفاده کنید. استیل ضدزنگ با مواد غذایی مختلف مثلا مواد اسیدی ترکیب نمی‌دهد و می‌توانید از آن برای هم‌زدن مواد مختلف بهره ببرید. اگر می‌خواهید از همزن برای ترکیب مواد در قابلمه‌ای تفلون استفاده کنید، باید حواستان باشد که سر این وسیله پوششی نایلونی یا سیلیکونی داشته باشد تا کف قابلمه‌تان خط نیافتد.

    البته معمولا خاصیت ارتجاعی چنین همزن‌هایی خوب نیست و در مقایسه با فلزی‌ها، کیفیت‌شان پایین‌تر است. اگر اصراری به هم‌زدن مواد در درون ظروف و قابلمه‌های تفلون ندارید، بهتر است که از همزن‌های دستی فلزی استفاده کنید. موقع مخلوط‌کردن مواد مختلف می‌توانید آنها را در ظرفی بریزید که خط و خش نمی‌افتد و اگر هم بیفتد مشکلی پیش نمی‌آید. یعنی مانند تفلون‌ها مخدوش نمی‌شوند.

    طراحی و راحتی کار با همزن را در نظر بگیرید

    قبل از خرید همزن دستی باید آن را در دست بگیرید و ببینید که به‌اصطلاح خوش‌دست است و کارکردن با آن را می‌پسندید یا خیر. دسته‌ها هم خیلی مهم هستند. دسته همزن باید قطر و ساختار مناسبی داشته باشد و اگر دست‌ها خیس یا لیز شدند، همچنان همزن به‌راحتی در دست قرار بگیرد.

    به‌طور کلی، بهتر است که دسته همزن فلزی نباشد. چون در این‌صورت، از لب قابلمه یا ظروف دیگر راحت‌تر سُر می‌خورد و کار با آن سخت می‌شود. همزن‌ها با دسته‌های سیلیکونی انتخاب خوبی هستند؛ لیز نمی‌خورند و با دست خیس یا چرب هم می‌توان با آنها کار کرد. البته دسته‌های چوبی هم انتخاب‌های بدی نیستند اما شاید از ‌نظر بهداشتی، سیلیکونی‌ها بهتر باشند. چون مواد ریز میکروبی و آلودگی به خُرد بافت‌شان نمی‌رود و راحت شسته و تمیز می‌شوند.

    ناحیه سر همزن هم باید طوری طراحی شده باشد که جای زیادی در کشوی آشپزخانه، کابینت و... نگیرد و شست‌وشوی آن هم ساده و راحت باشد. به این نکته هم دقت کنید که آیا همزن منتخب‌تان قابلیت شست‌وشو در ماشین ظرف‌شویی دارد یا خیر.

    قدرت و انعطاف‌پذیری مهم است

    خرید همزن دستی

    در خرید همزن دستی به میزان انعطاف‌پذیری آن دقت کنید. همزن خوب، همزنی است که کمی حالت ارتجاعی و فنری داشته باشد. اگر سر همزن این خاصیت را داشته باشد، راحت‌تر مواد را هم خواهید زد و سرعت کارتان بالاتر می‌رود.

    اگر ناحیه سر همزن دستی خیلی سفت و غیرمنعطف باشد، سرعت کار پایین می‌آید. البته این را هم فراموش نکنید که اگر همزن بیش از حد سبک و منعطف باشد، کار خوب پیش نخواهد رفت. چرا؟ چون اگر کمی مواد سفت‌تر و غلیظ‌تر شوند، مدام باید برای بیرون‌کشیدن همزن نرم‌ونازک از میان مواد تقلا کنید.

    قیمت همزن دستی چقدر است؟

    خرید همزن دستی

    قیمت همزن دستی بسیار متنوع است. طیف قیمتی از حوالی ۵هزار تومان شروع می‌شود و به ۲۰۰هزار تومان هم می‌رسد. میزان حرفه‌ای‌بودن شما و کاربرد همزن در آشپزخانه‌تان می‌تواند روی انتخاب‌تان اثر بگذارد. اگر خیلی اهل پخت‌وپز یا شیرینی درست‌کردن نیستید، احتمالا باید به سراغ گزینه‌های معمولی‌تر و ارزان‌تر بروید.

    اما اگر مدام در حال امتحان‌کردن دستورهای غذایی متنوع هستید و اوقات زیادی را در مجاورت وسایل آشپزی می‌گذرانید، به سراغ خرید بهترین‌ها بروید تا سرعت و راحتی کارتان را بالا ببرید.

    لیست قیمت همزن دستی را ببینید

    در آخر

    هر چقدر آگاهانه‌تر به خرید وسایل و لوازم مختلف بروید، نتایج بهتری هم کسب می‌کنید و در هنگام آشپزی رفاه بیشتری را تجربه خواهید کرد. نکته دیگری درباره خرید همزن دست به ذهنتان می‌رسد که ما ننوشته‌ایم؟ ممنون می‌شویم برایمان بنویسید. [see_also]26287[/see_also]

    تهیه شده در: درجه
    {{totalCount}} دیدگاه‌
    {{name.error}}
    {{email.error}}
    {{commentViewData.commentLength - commentMessage.value.length}} کاراکتر باقی مانده
    {{commentMessage.error}}

    ممکن است به این مطالب نیز علاقمند باشید