۴ نکته مهم برای خرید پخش کننده خودرو
حضور محصولات و برندهای متنوع در زمینه تولید پخش کننده خودرو، انتخاب یک رادیوپخش مناسب و همتراز با نیاز مشتریان را دشوار کرده. با اطلاعاتی که در این راهنما ارائه شده قادر به انتخاب و خرید پخش کننده خودرو به بهترین شکل ممکن خواهید بود. با درجه همراه باشید.
پخش کننده خودرو یکی از رایجترین و البته مهمترین سامانههای سرگرمی اتومبیل است که از دیرباز تا زمان حاضر، علیرغم جهش تکنولوژیهای گوناگون همچنان به عنوان شاخصترین قابلیت سرگرمکننده راننده و سرنشینان خودرو مورد استفاده قرار میگیرد. بسیاری از افراد نسبت به کیفیت پخش کننده خودرو خود رضایت کامل نداشته و به سراغ سیستمهای صوتی موجود در بازار میروند تا هرچه بیشتر از کیفیت بالاتر این رادیوپخشها بهرهمند شوند.
اگر مشتری بدون برخورداری از اطلاعات کافی نسبت محصولات و همچنین نوع نیاز خود قدم به چنین بازار هزارویک رنگی بگذارد، احتمالا نهتنها پخش کننده مناسبی به دست نخواهد آورد بلکه دچار ضرر مالی نیز خواهد شد. با این وجود اصلا جای نگرانی نیست و اگر قصد خرید یک پخش کننده خودرو متناسب با نیازهای خود را دارید، در ادامه با راهنمای جامع خرید پخش کننده خودرو درجه همراه باشید.
هنگام خرید پخش کننده خودرو یا رادیوپخش باید به چه نکاتی توجه کنیم؟
۱. برند مناسب انتخاب کنید
رادیوپخشهای موجود در بازار کشورمان در قالب برندهای بسیار متنوع و گوناگون درون ویترین فروشگاهها یا وبسایتها به نمایش درآمدهاند و همین امر انتخاب یک مارک خاص را به امری نسبتا دشوار و حساس تبدیل کرده است. با این حال به منظور سهولت هر چه بیشتر فرایند انتخاب محصول میتوان برندهای فعال در این حوزه را به دو گروه حرفهای و غیرحرفهای دستهبندی کرد؛
محصولات شرکتهایی همچون: پایونیر، کنوود، جی وی سی و سونی در رده حرفهایها جای گرفته است.
و تولیدات برندهای چینی نظیر: مکسیدر، مارشال، سیرا گلداسکای، سناتور و... نیز در دسته غیرحرفهای و ارزانقیمتها قرار میگیرند.
به این ترتیب از همین ابتدا نقشه راه خرید یک هدیونیت یا رادیوپخش مناسب برای شما مشخص میشود؛ اگر نیاز دارید یک سیستم صوتی حرفهای و باکیفیت در اتومبیل خود داشته باشید، توصیه میشود حتما به سراغ برندهای حرفهای بروید، در غیر این صورت محصولات کمپانیهای چینی نیز میتوانند جوابگوی نیازهای روزمره و معمول مشتریان عادی باشند. به هر حال توصیه ما به شما عزیزان این است که اگر با مشکل مالی روبهرو نیستید، حتما یکی از محصولات برندهای معتبر را برگزینید تا از کیفیت بهمراتب بالاترِ آنها بهرهمند شده و لذت کافی را از گوش دادن موسیقی با این پخشکنندهها به دست آورید.
مشاهده پرفروشترین پخشکنندههای خودرو
۲. حداکثر توان خروجی را درنظر بگیرید
قدرت و کیفیت صدای خروجی یک پخش کننده خودرو به توان خروجی آن که بر حسب وات بیان میشود، بستگی دارد. واضح است که هرچه توان خروجی یک رادیوپخش بیشتر باشد صدای باکیفیتتری از آن شنیده خواهد شد. با این وجود باید اشاره کنیم که معمولا توان اکثر برندهای حرفهای معادل ۴ خروجی ۵۰ یا ۵۵ وات بوده و تفاوت محسوسی میان قدرت صدای خروجی آنها احساس نخواهد شد. بنابراین اگر به دنبال محصولات برندهای حرفهای هستید، نیاز نیست چندان پیگیر توان خروجی آنها باشید.
۳. تعداد درگاههای خروجی RCA پخشکننده خودرو چقدر باشد
این مورد برای کاربران عادی چندان دارای اهمیت نیست، چرا که آنها معمولا به همان بلندگوهای اتومبیل خود جهت گوش دادن به موسیقی بسنده میکنند. ارزش تعداد خروجیهای RCA رادیوپخش هنگامی مشخص خواهد شد که فرد قصد ارتقای سیستم صوتی ماشین و اضافه کردن ساب ووفر یا آمپلیفایر اضافه را به آن داشته باشد. برای این منظور لازم است تا پخش کننده خودرو حداقل دو جفت (۴ عدد خروجی) داشته باشد. عمده رادیوپخشهای ارزانقیمت امکان استفاده از ساب ووفر اضافه را به شما نمیدهند، چرا که تنها دارای یک جفت خروجی هستند. دستگاههای پخش حرفهای نیز معمولا دارای سه جفت خروجی RCA هستند.
[related]11820[/related]
۴. تعداد و تنوع پورتهای ورودی چگونه باشد؟
یکی دیگر از نکات بسیار مهم در هنگام خرید پخش کننده خودرو توجه به تعداد و تنوع پورتهای ورودی آن است؛ بدین معنی که هنگام خرید باید توجه داشته باشید که رادیوپخش مورد نظر شما دارای درگاههای اتصال نظیر: آیپاد،USB،AUX، اندروید و غیره کارتخوان و... باشد تا علاوه بر سی دی یا دی وی دی (در صورت وجود)، امکان پخش فایل صوتی را از منابع خارجی همچون تلفن همراه MP3 پلیر، فلش مموری، کارت حافظه و... را نیز برای شما فراهم آورد. همچنین اگر رادیوپخش از قابلیت اتصال بلوتوث برخوردار باشد؛ میتوان گوشی تلفن همراه را به صورت بیسیم به پخش ماشین متصل کرد. سپس صدای مکالمه یا آهنگ در حال پخش از گوشی موبایل را از طریق بلندگوهای خودرو دریافت کرد.
همچنین بهرهمندی از منوی تنظیمات متنوع شامل اکولایزر و تنظیمات جداگانه سابوفر، قابلیت پخش فرمتهای گوناگون صوتی و تصویری، قابلیت اتصال اینترفیس (ریموت کنترل روی فرمان) و بهرهمندی از نرمافزار دی جی میکس تراکس (ویژه برند پایونیر)، از جمله دیگر نکات مهمی است که باید هنگام خرید پخش کننده خودرو به آنها توجه شود.
سخن پایانی
حضور برندهای متنوع در بازار پخش کننده خودرو کار را برای خریداران سخت کرده است. برای یک خرید موفق باید ابتدا نیاز خود را مشخص کنید. اگر یک سیستم معمولی کارتان را راه میاندازد میتوانید سراغ برندهای چینی نظیر مکسیدر، مارشال و سناتور بروید اما در صورت نیاز به خرید یک پخش کننده حرفهای باید از برندهایی نظیر پایونیر، کنوود و سونی پلیر خود را انتخاب کنید.
شما چه برند پخشکننده خودرو استفاده میکنید؟ ممنون میشویم نظرتان را در بخش دیدگاهها برایمان بنویسید.
مشاهده محبوبترین پخشکنندههای خودرو
[see_also]12049[/see_also]