هر آنچه در مورد انتخاب کفپوش باید بدانید
کفپوشها یکی از مهمترین المانها در هر دکوراسیون داخلی محسوب میشوند. به کمک یک کفپوش مناسب میتوان رنگ و رویی دو چندان به یک فضا بخشید. با راهنمای خرید کفپوش، افراد این امکان را داشته تا با انتخاب کفپوشی مناسب و باکیفیت، فضایی دلباز و زیبا داشته و به بزرگتر دیده شدن آن کمک شایانی نمایند.
این روزها تنوع کفپوشهای مورداستفاده برای فضاهای مختلف بسیار زیاد است. این موضوع باعث شده به راحتی بتوان برای هر فضایی بهترین کفپوش را انتخاب نمود. از این رو برای فضاهای مختلف از جمله، منزل، ادارات، هتل، مدرسه، باشگاه های ورزشی، مهدکودک و... میتوان مناسبترین کفپوش را انتخاب و نصب کرد. کافی است برای انتخاب یک کفپوش مناسب مواردی را در نظر داشت و با انواع کفپوش آشنا بود. در این مطلب بیشتر در مورد انواع کفپوش و راهنمای خرید کفپوش صحبت خواهیم نمود:
راهنمای خرید کفپوش و انواع کفپوشها
این روزها تنوع کفپوشها بسیار زیاد است و خیلی راحت میتوان برای هر محیطی از بهترین و کاربردیترین کفپوش استفاده نمود. در ادامه با کاربردیترین کفپوش هایی که میتوان از آنها برای محیط داخلی و بیرونی ساختمان های مسکونی و اداری استفاده نمود آشنا خواهیم شد:
۱. کفپوشهای چوبی
یکی از دستهبندیهای انواع کفپوشها، کفپوشهای چوبی است که البته این نوع کفپوش خود دارای انواع مختلفی میباشد. کفپوشهای چوبی همواره جزو محبوبترین و کاربردیترین کفپوشها هستند. از این نوع کفپوش در فضاهای مختلفی میتوان بهره برد که از بین آنها میتوان به پوشش کف سالن پذیرایی، کف ادارات، ساختمان های تجاری و... اشاره نمود.
کفپوشهای چوبی دارای ساختاری محکم و زیبا هستند و با استفاده از آنها میتوان یک محیط گرم و آرامش بخش داشت. کفپوشهای چوبی به دستههای زیر تقسیم میشوند:
پارکت
این نوع کفپوش چوبی از لایههایی مسطح و تخت از جنس چوب درختانی مثل افرا، کاج، بلوط و... تشکیل شدهاند. این کفپوش محبوب در هر فضای داخلی قابل استفاده است اما نیاز به مراقبت ویژهای دارد. مواردی چون تنوع در طرح و بافت، وزن پایین، عایق انرژی و زیبایی از ویژگی های خوب این کفپوش محسوب میشوند.
لمینت
شباهت لمینت به پارکت باعث شده که به نام پارکت لمینت نیز شناخته شود. این کفپوش دارای شرایط نگهداری و نظافت بسیار آسانی است. این کفپوشها نیز چوبی هستند و از مزایای آنها میتوان مواردی چون دوام بالا، نصب آسان، هزینه پایین نصب، تنوع بالا و مقاومت در برابر خراش را نام برد.
۲. کفپوش سنگی
برای انتخاب یک کفپوش محکم و بادوام، کفپوشهای سنگی یکی از بهترین انتخابها هستند. به کمک یک کفپوش سنگی متناسب میتوان دکوراسیون هر فضایی را زیباتر ساخت. این کفپوشها را میتوان برای پوشش کف فضای بیرون از ساختمان و حیاط استفاده نمود. این دسته از کفپوشها نیز دارای انواع زیر میباشند:
سنگ
سنگ یکی از مصالح طبیعی است که میتوان از آن به عنوان کفپوش فضای بیرونی ساختمان استفاده نمود. البته از سنگها در بخشهایی از فضای داخلی ساختمان نظیر سرویس بهداشتی، حمام و آشپزخانه نیز استفاده میشود. این کفپوشها جزو گرانترینها هستند. البته به دلیل سرد بودن عنصر سنگ و انتقال حس سرما توسط آن، نمیتوان برای اتاقها و خانههای موجود در شرایط و اقلیم سرد این کفپوشها را انتخابی مناسب دانست.
کاشی و سرامیک
کاشی و سرامیک نیز همانطور که میدانید یکی از کاربردیترین و پراستفادهترین انواع کفپوش است. این کفپوش تا چند سال گذشته بسیار محبوب بود اما با روی کار آمدن کفپوشهای دیگر، همچون گذشته استفاده ندارند. این کفپوش نیز یک گزینه مقرون به صرفه، متنوع در طرح و رنگ و با قابلیت نظافت آسان است.
موزاییک
موزاییک نیز جزو مصالحی است که به عنوان کفپوش در فضاها و محوطههای باز به کار برده میشود. ابعاد بزرگ این نوع از کفپوش باعث شده نصب بسیار سریعی داشته باشد. به منظور تهیه موزاییک از ترکیب آب، ماسه، سیمان، پودر سنگ و رنگهای افزودنی استفاده میشود و به همین دلیل این کفپوش را میتوان یک انتخاب عالی برای افرادی دانست که به سراغ خرید کفپوش طرح بتون هستند. این کفپوش همچنین یک گزینه ارزان محسوب میشود.
۳. کفپوش الیافی
کفپوشهای الیافی از کفپوشهایی است که حتماً آنها را میتوان در هر خانه ایرانی دید. نرمی و لطافتی که این نوع کفپوش با خود به همراه داشته باعث شده است یک انتخاب عالی برای ایجاد فضایی گرم و دلنشین در بخشهای مختلف خانه باشد و برای خرید کفپوش اتاق کودک نیز همیشه بیشترین طرفدار را از آن خود نماید.
فرش و موکت جزو پرطرفدارترین نوع کفپوش در خانههای ایرانی است. که در ادامه بیشتر با هر یک از این دو کفپوش الیافی آشنا خواهیم شد:
فرش
به کمک یک فرش زیبا و متناسب با فضا، میتوان زیباترین دکوراسیون داشت. با استفاده از این کفپوش میتوان به خوبی جلوی سردی کفپوشهای سنگی، سرامیکی و... را گرفت و البته کفپوشهای چوبی نیز با یک فرش زیبا، زیباتر از قبل خواهند شد. از بین انواع فرشها میتوان به فرش ماشینی، فرش مدرن و فرش ایرانی اشاره نمود.
این کفپوشها دارای طرح و رنگی متنوع و سطحی نرم و منعطف هستند.
موکت
موکتها نیز یکی دیگر از کفپوشهای الیافی هستند و تنوع رنگ و بافت آنها باعث شده با هر سلیقه و برای هر دکوراسیونی یک موکت زیبا و متناسب انتخاب نمود. نرمی و لطافت موکت حس خوشایندی را به پاها انتقال میدهد و به عنوان عایق صدا نیز عملکرد بسیار مناسبی دارد. از انواع موکت، میتوان موکتهای پرز بلند، پرز کوتاه و موکت مدرن را نام برد.
۴. کفپوش پلاستیکی
این کفپوشها نیز طرفداران خاص خود را دارند و استفاده از آنها بسیار راحت است. این نوع کفپوش ضد خش است. یکی از انواع کفپوش پلاستیکی، کفپوش لینولئوم میباشد. به منظور تهیه این کفپوش از متریالی چون الیاف چوب، سنگ آهک، گرد چوب پنبه، رزین و روغن تخم کتان استفاده میشود. این نوع کفپوش به صورت کاشی و ورقهای تولید خواهد شد.
کفپوش لینولئوم را میتوان یک کفپوش بهداشتی دانست که در مقابل آلودگی، رشد قارچ و کپکزدگی بسیار مقام است.
۵. کفپوش رولی
کفپوشهای رولی نیز یکی از رایجترین کفپوشها هستند. این کفپوشها که از جنس pvc تهیه شده در طرحهای مختلف نظیر طرح سنگ، طرح چوب و طرح پارکت قابل تهیه میباشند. البته محدودیت کفپوشهای رولی در ضخامت باعث شده که چندان از نظر میلیمتر تنوع نداشته باشند.
نکات مهم برای خرید بهترین کفپوش
در این مطلب به طور کامل با انواع کفپوش آشنا شدیم. هر کفپوشی دارای مزایا و معایب خاص خود است. برای همین برای خرید بهترین نوع کفپوش نیاز است که شرایط فضای موردنظر را به خوبی سنجید. هر کفپوشی میتواند برای فضای خاصی مناسب باشد و نمیتوان گفت کدام کفپوش از همه مناسبتر است.
به طور کلی برای خرید بهترین کفپوش نیاز است که نکات زیر را در زمان خرید در نظر داشته باشید:
حرف آخر
در این مطلب سعی شد انواع کفپوش برای فضاهای مختلفی چون ادارات و منازل معرفی شوند. هر یک از این کفپوشها در صورت انتخاب صحیح میتوانند برای شما بهترین گزینه باشند. برای همین نیاز است که با دقت کامل دست به انتخاب بزنید. همچنین میتوانید از نظرات یک کارشناس در این زمینه بهره ببرید. شما میتوانید در این زمینه روی مشاوره رایگان کارشناسان فروشگاه گامان تزیین جاوید حساب باز کنید. همچنین در این فروشگاه اقدام به خرید کفپوشی مناسب از بین انواع کفپوشها بزنید. تلفن تماس : ۰۲۱۸۸۱۷۶۲۵۵ و ۰۲۱۸۸۱۷۶۲۵۹ آدرس : تهران -سید خندان- سهروردی شمالی-پایینتر ازخیابان ابن یمین-مجتمع تجاری ابن یمین-طبقه اول-واحد 4