بررسی گلکسی S20 FE سامسونگ؛ مزایا، معایب و گزینههای بهتر
بررسی گلکسی S20 FE مشخصات فوقالعاده این گوشی مانند نمایشگر ۱۲۰ هرتزی، پردازنده قدرتمند اسنپدراگون ۸۶۵ و دوربین تلهفوتو ۸ مگاپیکسلی را محک میزند.
گلکسی S20 FE تحت عنوان نسخه طرفداران به عنوان آخرین عضو خانواده S20 با برخی تغییرات نسبت به ۳ عضو اصلی روانه بازار شد اما با وجود قیمت پایینتر، برخی مشخصات قدرتمند نسخه اصلی مانند چیپست رده بالا را نیز حفظ کرده است.
همچنین باید توجه کرد که دو نسخه مختلف از این گوشی به بازار عرضه شده که تنها نسخه با پردازنده اسنپدراگون از شبکه 5G پشتیبانی میکند و در بررسی گلکسی S20 FE نیز سراغ همین نسخه رفتهایم. البته تنها تفاوت بین این دو نسخه به پردازنده و پشتیبانی از 5G محدود میشود و از باقی جهات کاملا یکسان هستند.
گلکسی S20 FE در بازار ایران با قیمت حدود ۱۳ میلیون تومان فروخته میشود و با توجه به مشخصاتش یکی از گزینههایی است که در راهنمای خرید گوشی سایتهای معتبر هم حضور دارد.
مشخصات عمومی گلکسی S20 FE
گلکسی S20 FE اوایل مهر ماه سال گذشته معرفی شد و سامسونگ از یازدهمین روز همان ماه آن را در نسخههایی با ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت فضای داخلی و ۶ یا ۸ گیگابایت حافظه رم به بازار موبایل عرضه کرد.
این گوشی در زمان معرفی از اندروید ۱۰ بهره میبرد اما در زمان نوشتن بررسی گلکسی S20 FE بهروزرسانی اندروید ۱۱ نیز برای آن منتشر شده و نام گوشی در فهرست دریافتکنندگان بهروزرسانی اندروید ۱۲ نیز دیده میشود. بنابراین از نظر سیستم عامل ارزش خرید این گوشی در آینده بسیار زیاد است.
همچنین گلکسی S20 FE از شبکههای ارتباطی GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G بهره میبرد.
- شیائومی 11T
- شیائومی می 10T پرو
- آیفون SE 2020
- وان پلاس نورد
[table id=871 /]
طراحی؛ ساده به سبک سامسونگ
طراحی گلکسی S20 FE با وجود روزنه مخصوص دوربین سلفی بالای نمایشگر و همچنین ماژول دوربین پنل پشتی، شبیه دیگر پرچمداران سامسونگ است اما در بررسی گلکسی S20 FE به شکل دقیقتر شبیه گوشیهای سری A به نظر میرسد.
گلکسی S20 FE با پشتیبانی از گواهی IP68 در برابر آب و گرد و غبار مقاوم است
برای مثال قاب سیاه اطراف نمایشگر که بیش از اندازه ضخیم است، طراحی پرچمدار را از این گوشی گرفته است. یکی دیگر از ویژگیهای گوشی رده بالا، به ویژه در دنیای سامسونگ، استفاده از نمایشگر خمیده است. با این وجود گلکسی S20 FE کاملا طراح صاف و یکنواختی دارد.
فریم گوشی مثل دیگر پرچمدارها آلومینیومی است اما پنل پشت پلاستیکی دارد. این پنل روکشی مات و نسبتا لیز دارد اما استفاده از پنل پلاستیکی در برخی موارد مانند جذب اثر انگشت و لک بهتر از شیشه عمل میکند.
در قسمت جلویی، نمایشگر دستگاه نیز توسط یک شیشه نامشخص پوشیده شده که احتمالا گوریلا گلس ویکتوس یا حتی گوریلا گلس ۶ استفاده شده در S20 و S20 پلاس نیست.
دکمههای روشن/خاموش و تنظیم صدا در سمت راست قرار دارند و سمت چپ دستگاه هیچ دکمهای دیده نمیشود. همچنین در قسمت پایین شاهد پورت USB-C، اسپیکر اصلی و میکروفون اصلی هستیم. در بالا نیز میکروفون ثانویه و اسلات سیم کارت قرار دارد.
- شیائومی 11T با پنل شیشهای و لایه محافظ گوریلا گلس ویکتوس
- شیائومی Mi 10T Pro 5G
- پوکو F3
- آیفون SE 2020
[table id=872 /]
نمایشگر؛ همه چیز تمام
گلکسی S20 FE به یک نمایشگر ۶.۵ اینچی سوپر امولد مجهز شده که با بهرهمندی از نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز به دست مشتریان میرسد.
نمایشگر سوپر امولد گلکسی S20 FE همان چیزی است که میخواهید
وضوح تصویر نمایشگر گلکسی S20 FE فول اچدی یا ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل است که در مقایسه با پنلهای 1440p موجود در سایر گوشیهای سری S20 افت کرده اما همچنان کیفیت بالای خود را حفظ کرده است.
در بررسی گلکسی S20 FE باید عنوان کرد که نمایشگر دستگاه از نظر روشنایی همچنان به اندازه سایر گوشیهای پرچمدار این سری خوب است.
روشنایی به صورت دستی و با استفاده از نوار لغزنده به ۴۰۴ نیت میرسد که اگر روشنایی تطبیقی دستگاه فعال باشد، دوبرابر خواهد شد.
نمایشگر ۱۲۰ هرتزی محتوا را با شکلی روان و سریع به تصویر میکشد
نرخ تازهسازی بالای گوشی نیز نوع قدیمیتر و غیرتطبیقی است. بنابراین اگر آن را روی ۱۲۰ هرتز تنظیم کرده باشید، رابط کاربری، شبکههای اجتماعی، مرورگرها و پخش ویدیو نیز در این حالت اجرا خواهد شد.
البته بازیها شامل این قاعده نمیشود. طبق معمول اگر گوشی شما روی نرخ ۱۲۰ هرتز تنظیم شده باشد، شارژ باتری نیز زودتر خالی خواهد شد.
[table id=873 /]
دوربین؛ ترکیبی از سه سنسور قدرتمند
در بررسی گلکسی S20 FE نیز مانند نسخه استاندارد و پلاس سری S20 با دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی سر و کار داریم که ویژگیهای اصلی آن لنز دیافراگم f/1.8، تثبیت کننده تصویر و فوکوس خودکار است.
دوربینهای گلکسی S20 FE در روز و شب حرف زیادی برای گفتن دارند